Σάββατο, 12 Μαΐου 2012

Η παραχάραξη της θέλησης του λαού δεν θα περάσει.


Ανταποκρινόμενοι στη μεγάλη ανάγκη του κόσμου που ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ για συζήτηση και άμεση συμμετοχή στις πολιτικές εξελίξεις και στη διαμόρφωση της πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ , η Τοπική Επιτροπή Κορυδαλλού-Νίκαιας διοργανώνει αύριο Κυριακή , 13-5-2012, 7μμ , ανοικτή συνέλευση στην Πλατεία Κουμπάκη (Σπάθα) , στη Νίκαια, (απέναντι από το γήπεδο του Ιωνικού) με κεντρικό ομιλητή τον Αλέξη Τσίπρα


οι συζητήσεις και οι διεργασίες που γίνονται στα πλαίσια των διερευνητικών εντολών για τον σχηματισμό μνημονιακής κυβέρνησης απο τα κόμματα του πρώην δικοματισμού και με την προσθήκη εν ήδη "αριστερού δεκανικιού" απο την ΔΗΜΑΡ  του Φ. Κουβέλη 
 . Αποτελεί ευθεία παραχάραξη της ετυμηγορίας του ελληνικού λαού στις 6 Μάη. Ταυτόχρονα, αποτελεί συνέχιση της υποταγής στις προκλητικές και συνεχείς παρεμβάσεις των Μέρκελ, Σόιμπλε, Μπαρόζο, Ντράγκι κ.λπ. κόντρα στη λαϊκή θέληση.

Ο ελληνικός λαός έστειλε κατηγορηματικό και πλειοψηφικό μήνυμα στις 6 Μάη: «Μνημόνια τέλος». Το ειδικό καθεστώς του Μνημονίου και της τρόικας είναι καταδικασμένο στη συνείδηση του ελληνικού λαού. Το ίδιο και οι υπηρέτες του, άσχετα από το αν θα φορούν γαλάζιο, πράσινο ή «ανανεωτικό» ροζ κοστούμι.
Ο λαός απαιτεί να γίνει σεβαστή η ψήφος του. Απαιτεί διέξοδο έξω και πέρα από το πολιτικό σύστημα που ανέχτηκε και επέβαλε τη νέα κατοχή. Να είναι βέβαιοι ότι κάθε απόπειρα πλαστογράφησης της απόφασης του λαού θα γιγαντώσει ακόμα περισσότερο την οργή που θα σαρώσει κάθε μνημονιακό κυβερνητικό σχήμα.
Η παραχάραξη της θέλησης του λαού δεν θα περάσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: