Πέμπτη, 14 Ιουνίου 2012

...ΔΕΝ ΦΟΒΑΜΑΙ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΠΟΥ ΑΛΥΧΤΑΝΕ...

Παραδόξως δεν ΦΟΜΑΜΑΙ καθόλου τελευταία , είναι η ΕΛΠΙΔΑ ; είναι ότι είμαστε συνέχεια στο "δρόμο" και στον ΑΓΩΝΑ για το καθημερινό ; Δεν ξέρω πάντως νοιώθω πολύ κουρασμένος αλλά δεν ΦΟΒΑΜΑΙ .
Δεν ξέρω και δεν μπορώ να πώ αν υπάρχει <<πλαν Α η πλαν Β >> ξέρω ότι δεν πάει άλλο και το βλέπεις καθημερινά στα μάτια και το ακούς στις συζητήσεις που κάνεις με τον κόσμο στο δρόμο. Σε αυτές τις εκλογές είδαμε τους Πολίτες να αντιδρούν διαφορετικά απο άλλες φορές , σε σταματούν μόνοι τους σε ρωτούν , θέλουν απαντήσεις , μάθανε να συζητάνε δεν τα "ξέρουν όλα" ρωτάνε να μάθουν .
Προσπάθησα όλο αυτό το διάστημα να μην "λέω μεγάλα λόγια " να αποφύγω να δίνω ψαύτικες ελπίδες στους Ανθρώπους που δίκαια ρωτούν και περιμένουν απαντήσεις .
Μπορώ και λέω " δεν ξέρω ' αλλά αξίζει να προσπαθήσουμε , μπορώ να πώ ότι δεν τα ξέρω όλα , αλλά προσπαθώ να μάθω .
Ακουσα την Ελένη σε μια συζήτηση να λέει .<< Είμαστε μικροί σε ηλικία όταν παντρευτήκαμε και φτωχοί παλεύαμε για το μεροκάματο και πολύ γρήγορα αρχίσαμε να παλεύουμε και με την Αρώστια της Αννας , αλλά ! δεν το βάλαμε κάτω , είμαστε Νέοι είχαμε κουράγια , είπαμε θα το παλέψουμε και το κάναμε , Κάναμε αλλά 2 κορίτσια προχώρησε η Ζωή μας , πάντα παλεύοντας πάντα και για το παραμικρό έπρεπε να το διεκδηκούμε τίποτα δεν μας χαρίστηκε ΤΙΠΟΤΑ . Και φτάσμε τώρα στα πενήντα μας , περισσοτερο φτωχοί από ποτέ , με την Αρώστια "σαμάρι" να μην έχουμε τα 'κουράγια' όπως τότε .
Και κάθεσαι και λές ....τι κάνουμε τώρα ;
Ελπίδα δεν βλέπεις , βοήθεια απο πουθενά δεν βλέπεις , τι κάνουμε ;
Το πολεμάμε , το διεκδηκούμε , είμαστε πάντα Παρόντες , αλλά νιώθεις κουρασμένος , καταλαβαίνεις ότι δεν 'περπατάει " άλλο . Αλλά ΠΟΛΕΜΑΣ και ξέρεις ότι ΠΟΛΕΜΑΣ ΜΕ ΤΑ ΘΗΡΙΑ.Αλλά συνεχίζεις ..........
ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΖΗΤΑΩ ΜΟΝΟ .....ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΟΥΛΗΣΕΤΕ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ .

ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ  ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΟΙΤΑΜΕ ΠΙΣΩ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: