Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2013

ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΙΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΕΟΠΥΥ . ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ;

ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΙΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΕΟΠΥΥ . ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ;

<< Ενδεχομένως να μείνουμε.... προσωρινά  !  χωρίς Πρωτοβάθμια φροντίδα Υγείας >>
Αυτή η φράση ειπώθηκε από τον μνημονιακό υπουργό Αδωνι Γεωργιάδη στις 23/9/2013
Η εμπειρία μας μας "λέει" ότι όταν οι μνημονιακοί υπουργοί λένε <<προσωρινά>> αυτό σημαίνει :

Κλείσιμο όλων των πολυϊατρείων του ΕΟΠΠΥ ( όλων των παλαιών πρώην ΙΚΑ) και φυσικά και κλείσιμο του ΕΟΠΥΥ Νίκαιας.
Διαθεσιμότητα χιλιάδων εργαζομένων για να καλύψουν όσα έχουν συμφωνήσει με την τρόικα για 12.500 εργαζόμενους στην κινητικότητα μέχρι τέλους του 2013.
Παράδοση άνευ όρων των υπηρεσιών πρωτοβάθμιας φροντίδας που τις πλήρωνε με τις εισφορές του και τον ιδρώτα  μια ζωή ο Εργαζόμενος σε μεγάλες ιδιωτικές επιχειρήσεις υγείας, από τις οποίες θα αγοράζει υπηρεσίες ο νέος ΕΟΠΥΥ  φορτώνοντας έτσι νέα οικονομικά βάρη τους ασφαλισμένους .

 Αγαπητή και αγαπητέ μας συμπολίτη,
-Τα φαινόμενα διάλυσης στη δημόσια υγεία τα ζεις καθημερινά:
-Από τον Ιανουάριο θα κληθείς να πληρώνεις 25 ευρώ για να επισκεφτείς το νοσοκομείο

-Θα ψάχνεις στον << χάρτη>> για να βρεις τον <<νέο ΕΟΠΠΥ>> για να σου γράψουν τα φάρμακα και αυτά εάν επιμένεις να παίρνεις το φάρμακο που παίρνεις χρόνια μπορεί να χρειασθεί να πληρώσεις, διότι ο γιατρός έχει οδηγίες να σου γράψει υποχρεωτικά το φθηνότερο αντίγραφο.
Εάν είσαι ένας από τους 1.500.000 ανασφάλιστους θα πρέπει να πληρώνεις τα πάντα, διότι η κυβέρνηση θα διαθέσει μόνο 200.000 κουπόνια ανασφάλιστων για λίγες μόνο εξετάσεις.

Αν κλείσουν τις μονάδες υγείας του ΕΟΠΥΥ για << 15 μέρες>> όπως είπε ο υπουργός ( ποιος άραγε τους πιστεύει πιά) θα πεθάνει κόσμος ........

ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ;

ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 23 ΟΚΤΩΒΡΗ στις 08.00 έξω  από τον ΕΟΠΥΥ (πρώην ΙΚΑ) της Νίκαιας στην οδό Μούγλων συγκεντρωνόμαστε για μια πρώτη αντίδραση σε όσα σχεδιάζουν και παράλληλα οργανώνουμε τις παραπέρα κινήσεις μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: