Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2015

Δεν έχουμε ανάγκη από δανεικούς . Πρόεδρο Αριστερό Αγωνιστή Αντιμνημονιακό .


Μετά την πρόσφατη απόφαση του Λαού να δώσει στις εκλογές στις 25 Γενάρη την δυνατότητα στις δυνάμεις του ΣΥΡΙΖΑ να αλλάξουν το βάρβαρο μνημονιακό μπλογκ που κυβερνούσε τα τελευταία χρόνια ο ΣΥΡΙΖΑ πλέον έχει την δυνατότητα και δικαιούται  να εκφραστεί και στο ανώτατο πολιτειακά επίπεδο και να προτείνει για Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας ένα από τα πρόσωπα που διαχρονικά με την στάση Ζωής τους έχουν δείξει ότι αξίζουν και μπορούν να παίξουν αυτό τον ρόλο .
Η λαϊκή ετυμηγορία του δίνει αυτή την δυνατότητα
Αυτήν την ιστορική ανατροπή καλείτε και μπορεί να την κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ.
Ο Πρόεδρος όπως είναι γνωστό δεν έχει κυβερνητικές αρμοδιότητες , αλλά η παρουσία του έχει έναν ιδιαίτερο συμβολισμό .
Το πρόσωπο που θα επιλεγεί να εκπροσωπήσει την Χώρα στο ανώτατο πολιτειακό επίπεδο πρέπει να εκφράζει την πορεία της Αριστεράς τις διώξεις τους αγώνες και τις θυσίες .
Τα ονόματα που "ακούγονται " από τον χώρο της δεξιάς και μάλιστα τα " πάρε Πρόεδρο δώσε Επίτροπο" δεν έχουν καμιά σχέση με το αξιακό πλαίσιο της Αριστεράς .
Πρόεδρο λοιπόν από τον χώρος της Αριστεράς που έχει πρόσωπα ευρύτερης αποδοχής που και τον θεσμό του Προέδρου να τιμήσουν και την Εθνική υπόθεση της διαπραγμάτευσης του Χρέους να βοηθήσουν .

                                                                        Κώστας Παπαδόπουλος .

2 σχόλια:

Georgia Katopodi είπε...

Η ενδεχόμενη πρόταση Αβαραμόπουλου απο τον ΣΥΡΙΖΑ για ΠΤΔ πραγματικά μας δίνει την εικόνα του , πάρε δώσε, όπως γράφεις .
Καμμιά συναλαγή με δεξιούς μνημονιακούς που έχουν την ευθύνη για όσα περνάμε .

ΕΥΡΥΤΑΝΑΣ ΙΧΝΗΛΑΤΗΣ είπε...

Μη δούμε και... άλλες συνεργασίες (για το λεγόμενο "εθνικό συμφέρον"- το υπερταξικό;;;)!
Ας ελπίσω οι εξελίξεις να διαψεύσουν.