Τετάρτη 31 Αυγούστου 2016

Τράπεζα πετάει στο δρόμο Οικογένεια στην Νίκαια

Πετάνε στο δρόμο και ξεκληρίζουν ολόκληρη οικογένεια ανέργων στη Νίκαια αφού πρώτα φρόντισαν να δέσουν χειροπόδαρα και να τους αρπάξουν τη πρώτη κατοικία..

Ολόκληρη οικογένεια κινδυνεύει να βρέθει στο δρόμο μέχρι τις 20 Σεπτέμβρη, αφού η eurobank έστειλε τελεσίγραφο να φύγουν μέχρι τη παραπάνω ημερομηνία.

Πρόκειται για διώροφη μονοκατοικία στη Νίκαια με τα δύο διαμερίσματα να ανήκουν ξεχωριστά στους δύο γιούς της οικογένειας, οι οποίοι βιώνουν τον εφιάλτη της ανεργίας τα τελευταία χρόνια και μάλιστα να είναι δηλωμένα σαν ΠΡΩΤΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ και το ισόγειο-κατάστημα (που δεν λειτουργεί πλέον) που ανήκει στον πατέρα της οικογένειας επίσης άνεργο που εδώ και ενάμιση χρόνο έχει σοβαρά προβλήματα υγείας έπειτα από καρδιακό επεισόδιο που πέρασε λόγω της περιπέτειας που περνάει.

Τα σπίτια έχουν ήδη βγει σε πλειστηριασμό τον οποίο η τράπεζα που τα διεκδικούσε ''πλειοδότησε'' και τα πήρε στη κατοχή της αντί πινακίου φακής.

Το τραγικό στην υπόθεση είναι ότι πέρα από το ξεκλήρισμα μιας ολόκληρης οικογένειας και το πέταγμά της κυριολεκτικά στο δρόμο, ότι οι ''οικονομικές απαιτήσεις της τράπεζας'' πέρα από την αρπαγή του κτιρίου, αγγίζουν τις 900.000 ευρώ τη στιγμή που ο δανεισμός ήταν περί τις 400.000 ευρώ και είχαν καταβληθεί στη τράπεζα άνω των 150.000 ευρώ μέχρι τη στιγμή της καταγγελίας του δανείου.

Ο πατέρας της οικογένειας που βρίσκεται σε απόγνωση και ''αποφασισμένος για όλα'', στέλνει μήνυμα προς όλους ότι δεν πρόκειται να να εγκαταλείψει το σπίτι και απευθύνθηκε στο συντονισμό μας ''ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΕΚΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ'' κάτι που είναι αυτονόητο αφού ο συντονισμός ξεκινάει από σήμερα έναν ''αγώνα δρόμου'' προκειμένου να βρεθεί λύση
http://syntonismosnikaia.blogspot.gr/

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Να παρέμβουν οι και καλά αλληλέγγυοι της Νίκαιας του συριζα τι κάνουν τώρα;
Να πάρει θέση και ο δήμαρχος να τους εμποδίσει .
Να παρέμβει η λαλίστατη βουλευτίνα της περιοχής.
Πάντως να μην αφήσουμε με τίποτα να συμβεί αυτό.