Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2010



Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ "ΕΙΔΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ" ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ

Μετά απο την δημοσίευση της δικεδικησης μας απο την ηλεκτρονική σελίδα της "ελευθεροτυπιας " κααι την μεγάλη δημοσιότητα που πήρε ξεκινάμε ξανά και πιστεύουμε οτι είμαστε σε καλό δρόμο γιατί ολο και πιό πολλοι έχουν αρχίσει και ενδιαφέρονται για την προσπαθειά μας αυτη.

Δεκάδες email και σχόλια εχουν γίνει αυτές της μέρες σε μια προσπαθεια να μας πουν οτι στηριζουν και βοηθουν.

Συνεχίζουμε και καλούμε ολους εσάς και τους φίλους σας που θελετε να ενυσχυσετε την προσπάθεια να στείλετε email στο . kpapados@yahoo.gr

γραφουμε .

" υποστηρίζουμε την προσπάθεια των γονιών από την Νίκαια που διεκδηκούν το αυτονόητο συνταγματικό δικαίωμα των παιδιών τους να έχουν Δημόσιο Ειδικό Σχολείο"

η οτι άλλο θελετε εσείς.

Η συμμετοχή του κάθε ενός από εσάς σε αυτήν την κοινή δράση είναι πάρα πολύ σημαντική, αυτό το e-mail σε καμία περίπτωση δεν επιχειρεί να χειραγωγήσει παρά μόνο να συντονίσει τη συμμετοχή οποιουδήποτε από εσάς αποφασίσει να πάρει μέρος σε αυτήν την προσπάθεια, έτσι ώστε να καταστεί πιο ηχηρό το μήνυμα αυτής της προσπάθειας. Ο κάθε πολίτης, με τη συμμετοχή του καταθέτει καθαρά την προσωπική του άποψη και δεν εκπροσωπεί κανέναν οργανωμένο χώρο στον οποίο ίσως εντάσσεται, παρά μόνο τον εαυτό του.

αν και μοιάζει αστείο να πιστέψει κάποιος, ότι ένα e-mail μπορεί να πείσει κάποιους που αδιάφορουν η είναι η πολιτική τους που δεν τους επιτρέπει να κάνουν κάτι σωστο , στην πραγματικότητα δεν είναι.

Πρώτον γιατί κάθε e-mail είναι μια φωνή, αντί μιας σιωπής.

Και δεύτερον γιατί όταν οι άνθρωποι ενώνουν τις δυνάμεις τους μπορούν να καταφέρουν πολύ περισσότερα απ’ ότι αν παλεύει ο κάθε ένας μόνος του.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ ΑΛΛΑ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑ
ΒΓΕΙΤΕ ΕΞΩ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ
ΝΤΙΝΑ

Ανώνυμος είπε...

Δεν θα έπρεπε να συζητάμε σήμερα για το αν είναι ανάγκη να γίνει ενα σχολείο η όχι .
Αυτό είναι ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ
Η συζήτηση θα πρέπει να γίνετε για τα περαιτέρω , πως δηλαδή θα βελτι΄σεις την ζωή αυτών των ανθρώπων μέσα στην Πόλη .
Γιατί αυτό είναι το μεγαλύτερο ζήτημα η ανυπαρξία της Πόλης για τους ανθρώπους με αναπηρίες.
Σοφία Καπάρου