Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

Έκκληση για βοήθεια

Έκκληση για βοήθεια

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΡΟΚΟΠΙΔΗΣ (28 ετών από την Νίκαια), παλεύει μήνες με την λευχαιμία και χρειάζεται να μεταβεί εντός της εβδομάδος στο Ισραήλ για μεταμόσχευση μυελού των οστών. Οι γιατροί εδώ δεν αναλαμβάνουν την εγχείριση. Ο χρόνος που περνά είναι κρίσιμος για την υγεία του. 
Ζητάμε από όλους τους πολίτες που έχουν την δυνατότητα, να δείξουν την αλληλεγγύη τους και να βοηθήσουν οικονομικά την προσπάθεια του νεαρού παιδιού να κρατηθεί στη ζωή, καταθέτοντας χρήματα στον λογαριασμό της ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ IBAN 8701100490000004975436975 

 Ο Γιώργος Προκοπίδης, που από χθες έγινε «μέλος» της οικογένειάς μου και φίλος των φίλων μου που μαζί με εμένα προσπαθούν να τον βοηθήσουν. Eίναι ένα παλικάρι 28 χρονών, που στις 12 Σεπτέμβριου του 2011 ήρθε αντιμέτωπος με τη λευχαιμία, τη μέρα της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων των εξετάσεών του από τους γιατρούς, οι οποίοι του ανακοίνωσαν ότι πάσχει από Οξεία Μυελογενή Διφαινοτυπική Λευχαιμία. Κι άρχισε να παλεύει από εκείνη τη μέρα νοσηλευόμενος, χωρίς διακοπή, στο Λαϊκό Νοσοκομείο.  Και τώρα τον Απρίλιο του 2012 βλέπει τη διαδρομή του να τελειώνει, ανήμπορος πια να αναμετρηθεί με την αρρώστια του. Η μόνη του ελπίδα είναι να ταξιδέψει στο Ισραήλ μαζί με την αδελφή του Άννα Μαρία, η οποία έχει κριθεί από τους γιατρούς ως δότης (στο 100%)  και να προβεί σε διαδικασία μεταμόσχευσης μυελού των οστών, στην κλινική Hadassah από τον γιατρό Michael Shapira. Και έπρεπε ήδη να είναι εκεί!
Η πολιτική του υπουργείου όμως που αδιαφορεί για τέτοιου είδους ζητήματα , μια και η πολιτική τους είναι να τα διαλύσουν όλα έφερε τον Γιώργο σ  αυτήν την κατάσταση.
 Δεν υπάρχει χρόνος πια!
Δυστυχώς η σωτηρία του μετριέται σε ευρώ, όπως όλων μας.
Kάνουμε τα λόγια για αλληλεγγύη πράξη βοηθάμε όσοι μπορούμε τον Γιώργο που "παλεύει" να κρατηθεί στη Ζωή. Γιατί κάποιοι συμπολίτες μας δε μπορούν να περιμένουν να ανατρέψουμε εμείς το κωλοσύστημα και μετά........ζήσε Μάη μου 
Γιώργο κράτα θα κάνουμε αυτό που πρέπει.

3 σχόλια:

RITA είπε...

ΣΟΥ "ΒΓΑΖΩ ΤΟ ΚΑΠΕΛΟ" ΚΩΣΤΑ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.

Χρίσλα Γεωργακοπούλου είπε...

Κύριε Παπαδόπουλε,
Σας ευχαριστώ για την αναδημοσίευση κομματιού της επιστολής μου την οποία φιλοξένησαν χθες τα μεγαλύτερα sites της Ελλάδας(entertv.gr,tlife.gr,zappit.gr κ.α) και βοήθησαν στη δημοσιοποίηση του θέματος του Γιώργου Προκοπίδη. Να απευθύνω,επίσης,ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους συναδέλφους δημοσιογράφους που νοιάστηκαν για τον Γιώργο και έτρεξαν να βοηθήσουν.
Να σας ενημερώσω οτι ο Γιώργος Αυτιάς και η Μάγδα Τσέγκου ασχολήθηκαν προσωπικά με τον Γιώργο Προκοπίδη και στη σημερινή τους εκπομπή(29 Απριλίου) έχοντας ως καλεσμένο τον Ανδρέα Λοβέρδο απέσπασαν τη δέσμευσή του ώστε να λυθεί το πρόβλημα.
Θα συνεχίσω να παρακολουθώ την υπόθεση και σας ζητώ να μην σταματήσετε κι εσείς να προσπαθείτε πέρα και πάνω από κάθε κομματική τοποθέτηση,όχι μόνο για τον Γιώργο Προκοπίδη,αλλά για όλους όσοιέχουν ανάγκη.
Σας ευχαριστώ
Χρίσλα Γεωργακοπούλου-δημοσιογράφος

Ανώνυμος είπε...

<3