Κυριακή 27 Μαΐου 2012

τι έχουν πάθει;



Μου το είπαν και δεν το πίστεψα , το είδα και δεν μπορώ να το πιστεψω.
Η γενική γραμματέας του ΚΚΕ να παρεμβαίνει σε πρωινή εκπομπή αδειάζοντας τον εκπροσωπο του ΚΚΕ που ήταν εκεί , λέγοντας του στην κυριολεξία ότι δεν κάνει καλά την "δουλειά " του !
Μια ερώτηση να κάνω , και όποιος γνωρίζει να μου απαντήσει , γιατί εγώ δεν βλέπω τηλεόραση.
Είχε παρέμβει και άλλες φορές όταν τα κανάλια , τα κρατικά , έπαιζαν "όλη μέρα" το πασοκ και την νδ;

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

τι έχουν πάθει ρωτάς ; δεν φαίνετε; πανικός σήμερα είδα αφίσες που λένε μην εμπιστεύεστε τον ΣΥΡΙΖΑ . Και όσο πάνε κλείνονται στο καβούκι τους . Σε μεγάλη αντιστοιχία με τις αποφάσεις του συνεδρίου τους οι σημερινή ηγεσία του κκε.

ΝΕΑ ΣΠΟΡΑ είπε...

Σε μια εποχή που οι προβλέψεις και οι πρόνοιες του 15ου Συνεδρίου δικαιώθηκαν περίτρανα, η ηγεσία του κόμματος εγκατέλειψε την προσπάθεια να εφαρμόσει τη βασική του πρόταση, στο πνεύμα της σύγχρονης περιόδου που διανύουμε, προωθώντας τη δημιουργία του Αντιμονοπωλιακού Αντιιμπεριαλιστικού Δημοκρατικού Μετώπου, που θα διεκδικούσε και τη διακυβέρνηση της χώρας, με τη δημιουργία αντίστοιχης κυβέρνησης, που θα έκφραζε και θα στηριζόταν στην εργατική τάξη και τα μικροαστικά στρώματα της πόλης και του χωριού, στη νεολαία και τη διανόηση της χώρας μας, που θα συνένωνε αρμονικά την πάλη των εργαζομένων για τα άμεσα προβλήματά τους με την προοπτική του σοσιαλισμού.

Μαρία Χατζησταυράκη είπε...

Είναι γεμάτος απογοητεύσεις ο Περισσός δυστυχώς. Έγραψα ένα αρθράκι για τις ανιστόρητες συμπεριφορές του ΚΚΕ http://sxoliazoparemvaino.wordpress.com/2012/05/27/%ce%b1%ce%bd%ce%b9%cf%83%cf%84%cf%8c%cf%81%ce%b7%cf%84%ce%b5%cf%82-%cf%83%cf%85%ce%bc%cf%80%ce%b5%cf%81%ce%b9%cf%86%ce%bf%cf%81%ce%ad%cf%82-%cf%83%ce%b5-%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%bf%cf%81%ce%b9%ce%ba/