Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Τα κέρδη τους πάνω απο της Ζωές μας


από το blog Νεαπολίστας πληροφορηθήκαμε για την τοποθέτηση κεραίας κινητής τηλεφωνίας στην περιοχή της Ανω Νεάπολης .


ΚΕΡΑΙΑ COSMOTE ΑΝΩ ΝΕΑΠΟΛΗ


Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι στην περιοχή μας και συγκεκριμένα επί των οδών  ΝΕΑΡΧΟΥ 9 & ΚΡΥΣΤΑΛΛΗ 156 εταιρεία κινητής τηλεφωνίας (COSMOTE ) έχει καταθέσει φάκελο στην πολεοδομία του δήμου ΝΙΚΑΙΑΣ - ΡΕΝΤΗ για την νομιμότητα του κτηρίου, προκείμενου η εταιρεία να εγκαταστήσει την κεραία με την συγκατάθεση του ιδιοκτήτη.
Γνωρίζοντας όλοι ότι η περιοχή είναι κατοικημένη και ότι πολύ κοντά βρίσκονται σχολεία (ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ,ΔΥΟ ΔΗΜΟΤΙΚΑ, ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΑΙ ΛΥΚΕΙΟ)
Κάτοικοι της ΑΝΩ ΝΕΑΠΟΛΗΣ,ΕΚΛΗΣΙΑ, ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ & ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΓΟΝΕΩΝ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ πρέπει να αποτρέψουμε την εγκατάσταση της με κινητοποιήσεις ,συλλογής υπογράφων Και συνάντηση με τον δήμαρχο ΝΙΚΑΙΑΣ – ΡΕΝΤΗ.
ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΕΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ                      ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΑΝΩ ΝΕΑΠΟΛΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ.


Η συγκεκριμένη πολυκατοικία είναι σε μικρή απόσταση απο τα δημοτικά σχολεία και τα νηπιαγωγεία .της περιοχής  :http://www.ploigos.grΗ Άμεση παρέμβαση των Κατοίκων καθώς και της εκπαιδευτικής κοινότητας των Σχολείων που είναι σε μικρή απόσταση είναι αυτή που θα "βάλει τα πράγματα στην θέση τους "
Η κατάσταση με τις κεραίες έχει πάρει πάλι μεγάλες διαστάσεις , η εταιρείες εκμεταλλεύονται την ανάγκη πλέον όλων και περισσοτέρων συμπολιτών μας για χρήματα η για άλλες αποδοχές και βάζουν πλέον χωρίς κανένα ελεγχο  παντού τέτοιες κεραίες .
Η δημοτική αρχή αντιμετωπίζει το θέμα γραφειοκρατικά, ενώ το θέμα των κεραιών είναι θέμα ποιότητας Ζωής και Υγείας πρώτα απο όλα κια μετά θέμα νομιμότητας  .
Τα κέρδη των εταιρειών δεν μπορεί να είναι ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ .
Οσο και να προσπαθούν τα κέρδη τους να τα περιτυλίξουν με τον μανδύα της νομιμότητας .

  

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Κύριε Κώστα , είμαι κάτοικος της περιοχής και δεν είναι μόνο στην συγκεκριμένη πολυκατοικία κεραίες , και αλλού σλύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων υπάρχουν . Θα σας στε΄λω πληροφορίες για ότι υπ΄ρχει γιατί πλέον η κατάσταση έχει αρχίσει και ξεφεύγει . Εχετε απόλυτο δίκιο , δεν μπορούν να βάζει κανένας τις οποιοσδήποτε ανάγκες του πάνω απο τις ζωές μας .
Ο χρήστης κάτοικος στην Ανω Νεάπολη είπε…
δεν έχει μπεί ακόμα κεραία στην συγκεκριμένη πολυκατοικία, αλλά έχουν κάνει αίτημα στην πολεοδομία για να εγκρίνουν την τοποθέτηση . Πάντως καλό είναι που το προλαβαίνετε, πρίν μπεί . Πρεπει να γίνουν συντονισμένες προσπάθειες να μην γίνει .

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

.....μέρα αναστάσιμη ....

.....Κάποια ξημερώματα σε μακρύ τραπέζι
θάρθουν να καθίσουνε μάνες και παιδιά
μέρα αναστάσιμη κι ο λαός θα παίζει
τα πολλά τραγούδια του για τη λευτεριάΤράπεζα πετάει στο δρόμο Οικογένεια στην Νίκαια

Πετάνε στο δρόμο και ξεκληρίζουν ολόκληρη οικογένεια ανέργων στη Νίκαια αφού πρώτα φρόντισαν να δέσουν χειροπόδαρα και να τους αρπάξουν τη πρώτη κατοικία.. Ολόκληρη οικογένεια κινδυνεύει να βρέθει στο δρόμο μέχρι τις 20 Σεπτέμβρη, αφού η eurobank έστειλε τελεσίγραφο να φύγουν μέχρι τη παραπάνω ημερομηνία.

Πρόκειται για διώροφη μονοκατοικία στη Νίκαια με τα δύο διαμερίσματα να ανήκουν ξεχωριστά στους δύο γιούς της οικογένειας, οι οποίοι βιώνουν τον εφιάλτη της ανεργίας τα τελευταία χρόνια και μάλιστα να είναι δηλωμένα σαν ΠΡΩΤΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ και το ισόγειο-κατάστημα (που δεν λειτουργεί πλέον) που ανήκει στον πατέρα της οικογένειας επίσης άνεργο που εδώ και ενάμιση χρόνο έχει σοβαρά προβλήματα υγείας έπειτα από καρδιακό επεισόδιο που πέρασε λόγω της περιπέτειας που περνάει.

Τα σπίτια έχουν ήδη βγει σε πλειστηριασμό τον οποίο η τράπεζα που τα διεκδικούσε ''πλειοδότησε'' και τα πήρε στη κατοχή της αντί πινακίου φακής.

Το τραγικό στην υπόθεση είναι ότι πέρα από το ξεκλήρισμα μιας ο…

16/8 ΚΟΜΜΕΝΟ ΑΡΤΑΣ - 17/8 ΚΟΚΚΙΝΙΑ

Στον απόηχο των θυμάτων του Αυγούστου, και είναι πολλά, αφιερωμένο στη μνήμη τους, ένα ποίημα του Γιάννη Ρίτσου, μελοποιημένο από το Θάνο Μικρούτσικο.
"ΤΟ ΧΡΕΟΣ"    ΚΟΚΚΙΝΙΑ  ΚΟΜΜΕΝΟ ΑΡΤΑΣ


«Κι ύστερα πάλι ομοβροντία τα χαράματα
διώχνοντας απ' τα κυπαρίσια τα σπουργίτια τα φορτηγά αυτοκίνητα γιομάτα αγωνιστές
περνώντας για τον τόπο της εκτέλεσης
κόβοντας με τις ρόδες τους στα δυο τον ήλιο.
Εμεινε πάλι πολλή σκόνη τ' απογεύματα
Η σκόνη που αφήνουν πίσω τους τα μαύρα φουστάνια
Των μανάδων
Καθώς περνάνε απ' του Αβέρωφ ή απ' του Χατζηκώστα
Ή από τα τμήματα των μεταγωγών
Οι μαύρες μανάδες με τα μαύρα φουστάνια
Με την καρδιά τους τυλιγμένη στο μαντίλι τους
Σαν ένα ξεροκόμματο ψωμί που δεν μπορεί να το μασήσει
Ούτε ο Θάνατος.» Η ιδέα της ανάρτηση; απο τον Χ. ΖΟΥΛΙΆΤΗ