Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Τα κέρδη τους πάνω απο της Ζωές μας


από το blog Νεαπολίστας πληροφορηθήκαμε για την τοποθέτηση κεραίας κινητής τηλεφωνίας στην περιοχή της Ανω Νεάπολης .


ΚΕΡΑΙΑ COSMOTE ΑΝΩ ΝΕΑΠΟΛΗ


Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι στην περιοχή μας και συγκεκριμένα επί των οδών  ΝΕΑΡΧΟΥ 9 & ΚΡΥΣΤΑΛΛΗ 156 εταιρεία κινητής τηλεφωνίας (COSMOTE ) έχει καταθέσει φάκελο στην πολεοδομία του δήμου ΝΙΚΑΙΑΣ - ΡΕΝΤΗ για την νομιμότητα του κτηρίου, προκείμενου η εταιρεία να εγκαταστήσει την κεραία με την συγκατάθεση του ιδιοκτήτη.
Γνωρίζοντας όλοι ότι η περιοχή είναι κατοικημένη και ότι πολύ κοντά βρίσκονται σχολεία (ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ,ΔΥΟ ΔΗΜΟΤΙΚΑ, ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΑΙ ΛΥΚΕΙΟ)
Κάτοικοι της ΑΝΩ ΝΕΑΠΟΛΗΣ,ΕΚΛΗΣΙΑ, ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ & ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΓΟΝΕΩΝ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ πρέπει να αποτρέψουμε την εγκατάσταση της με κινητοποιήσεις ,συλλογής υπογράφων Και συνάντηση με τον δήμαρχο ΝΙΚΑΙΑΣ – ΡΕΝΤΗ.
ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΕΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ                      ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΑΝΩ ΝΕΑΠΟΛΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ.


Η συγκεκριμένη πολυκατοικία είναι σε μικρή απόσταση απο τα δημοτικά σχολεία και τα νηπιαγωγεία .της περιοχής  :http://www.ploigos.grΗ Άμεση παρέμβαση των Κατοίκων καθώς και της εκπαιδευτικής κοινότητας των Σχολείων που είναι σε μικρή απόσταση είναι αυτή που θα "βάλει τα πράγματα στην θέση τους "
Η κατάσταση με τις κεραίες έχει πάρει πάλι μεγάλες διαστάσεις , η εταιρείες εκμεταλλεύονται την ανάγκη πλέον όλων και περισσοτέρων συμπολιτών μας για χρήματα η για άλλες αποδοχές και βάζουν πλέον χωρίς κανένα ελεγχο  παντού τέτοιες κεραίες .
Η δημοτική αρχή αντιμετωπίζει το θέμα γραφειοκρατικά, ενώ το θέμα των κεραιών είναι θέμα ποιότητας Ζωής και Υγείας πρώτα απο όλα κια μετά θέμα νομιμότητας  .
Τα κέρδη των εταιρειών δεν μπορεί να είναι ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ .
Οσο και να προσπαθούν τα κέρδη τους να τα περιτυλίξουν με τον μανδύα της νομιμότητας .

  

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Κύριε Κώστα , είμαι κάτοικος της περιοχής και δεν είναι μόνο στην συγκεκριμένη πολυκατοικία κεραίες , και αλλού σλύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων υπάρχουν . Θα σας στε΄λω πληροφορίες για ότι υπ΄ρχει γιατί πλέον η κατάσταση έχει αρχίσει και ξεφεύγει . Εχετε απόλυτο δίκιο , δεν μπορούν να βάζει κανένας τις οποιοσδήποτε ανάγκες του πάνω απο τις ζωές μας .
Ο χρήστης κάτοικος στην Ανω Νεάπολη είπε…
δεν έχει μπεί ακόμα κεραία στην συγκεκριμένη πολυκατοικία, αλλά έχουν κάνει αίτημα στην πολεοδομία για να εγκρίνουν την τοποθέτηση . Πάντως καλό είναι που το προλαβαίνετε, πρίν μπεί . Πρεπει να γίνουν συντονισμένες προσπάθειες να μην γίνει .

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

.....μέρα αναστάσιμη ....

.....Κάποια ξημερώματα σε μακρύ τραπέζι
θάρθουν να καθίσουνε μάνες και παιδιά
μέρα αναστάσιμη κι ο λαός θα παίζει
τα πολλά τραγούδια του για τη λευτεριάγια να αρχισει ο κοσμος να γελα
πρεπει να χυθει πολυ δακρυ ακομη

Αϊσα - Ένα εντεκάχρονο κορίτσι που μάχεται . . . . .Αϊσα - Με τα δικά της λόγια:
«Το όνομά μου είναι Αϊσα. Είμαι 11 χρονών.
Ζω στο χωριό Κόμπα στο Νίγηρα.
Μου έκαναν κλειτοριδεκτομή όταν ήμουν 5 ετών. Δεν θυμάμαι πολλά, αλλά ξέρω ότι έγινε εδώ στο χωριό μας.
Αυτό που θυμάμαι, είναι όταν στη μικρή μου αδελφή, τη Φατιμά έκαναν το ίδιο.

Ήταν πριν από 3 χρόνια. Την ξεγέλασαν μετά το σχολείο να πάει στα λαγκάδια, μακριά από το χωριό. Όταν γύρισε, έκλαιγε. Έτρεχε αίμα στα πόδια της. Ήμουν πολύ λυπημένη.
Κατάλαβα τι είχε συμβεί.

Ρώτησα τη μητέρα μου γιατί το έκαναν αυτό στη Φατιμά. Της είπα πως ήταν κακό για τα κορίτσια.

Μου είπε "Ήταν πάντα στις παραδόσεις μας, ακόμα και πριν να γεννηθώ εγώ."
Αμέσως μετά τη Φατιμά ήταν η σειρά της ξαδέλφης μου Αλίμα. Και αυτή ήταν 7 χρονών.

Ήξερε τι ήθελαν να της κάνουν. Προσπάθησε να ξεφύγει, να τρέξει. Αλλά την έπιασαν έτσι και αλλιώς. Δε σταμάτησε να αιμορραγεί όλη τη μέρα.

Το ίδιο βράδυ λ…

η Ιστορία γράφεται πάντα με Αίμα . Carlo Giuliani 20/7/2001 Genova

Τα μάτια μισάνοιχτα, μία τεράστια κηλίδα αίμα, κατακόκκινη, να πλαισιώνει το γερμένο στο πλάι και στην άσφαλτο κεφάλι, σαν σκοτεινό φωτοστέφανο. Η ηλικία του 19 χρονών...
Το όνομα του  Garlo Giuliani ........ Διαδηλωτής ενάντια στους G8  GENOVA 2001

Ξεκινήσαμε από τον Πειραιά την Τετάρτη  18/7/2001 , αν θυμάμαι καλά , με πούλμαν μια ομάδα συντρόφων από το ΚΚΕ για να πάρουμε μέρος στην διαδήλωση ενάντια στους G8 στην Γένοβα .
Πάτρα - Αγκώνα το πρωί της Πέμπτης  στο λιμάνι  της Αγκώνα.


 Στο λιμάνι της Αγκώνα εκατοντάδες Καραμπινιέροι περιπολικά  μας υποδέχτηκαν όπως έπρεπε, στο πλοίο μαζί μας εκατοντάδες Σύντροφοι και Συναγωνιστές από όλη την Ελλάδα ταξιδεύσαμε μαζί για να πάρουμε μέρος στην διαδήλωση .
Γράφει ο Ριζοσπάστης στην πρώτη σελίδα την άλλη μέρα: ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΦΛΊΚΙ ΤΟΥ Γ8 Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ

Η υποδοχή  "καταπληκτική" μόλις πατήσαμε το πόδι μας στη γη , έπρεπε να περάσουμε ανάμεσα από μια σειρά καραμπινιέρους οι οποίοι δεν μας πέρναγαν από έλεγχο , μάλιστα εμένα με κρατούσαν …