Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2012

Τα κέρδη τους πάνω απο της Ζωές μας


από το blog Νεαπολίστας πληροφορηθήκαμε για την τοποθέτηση κεραίας κινητής τηλεφωνίας στην περιοχή της Ανω Νεάπολης .


ΚΕΡΑΙΑ COSMOTE ΑΝΩ ΝΕΑΠΟΛΗ


Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι στην περιοχή μας και συγκεκριμένα επί των οδών  ΝΕΑΡΧΟΥ 9 & ΚΡΥΣΤΑΛΛΗ 156 εταιρεία κινητής τηλεφωνίας (COSMOTE ) έχει καταθέσει φάκελο στην πολεοδομία του δήμου ΝΙΚΑΙΑΣ - ΡΕΝΤΗ για την νομιμότητα του κτηρίου, προκείμενου η εταιρεία να εγκαταστήσει την κεραία με την συγκατάθεση του ιδιοκτήτη.
Γνωρίζοντας όλοι ότι η περιοχή είναι κατοικημένη και ότι πολύ κοντά βρίσκονται σχολεία (ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ,ΔΥΟ ΔΗΜΟΤΙΚΑ, ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΑΙ ΛΥΚΕΙΟ)
Κάτοικοι της ΑΝΩ ΝΕΑΠΟΛΗΣ,ΕΚΛΗΣΙΑ, ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ & ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΓΟΝΕΩΝ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ πρέπει να αποτρέψουμε την εγκατάσταση της με κινητοποιήσεις ,συλλογής υπογράφων Και συνάντηση με τον δήμαρχο ΝΙΚΑΙΑΣ – ΡΕΝΤΗ.
ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΕΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ                      ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΑΝΩ ΝΕΑΠΟΛΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ.


Η συγκεκριμένη πολυκατοικία είναι σε μικρή απόσταση απο τα δημοτικά σχολεία και τα νηπιαγωγεία .της περιοχής  :http://www.ploigos.gr



Η Άμεση παρέμβαση των Κατοίκων καθώς και της εκπαιδευτικής κοινότητας των Σχολείων που είναι σε μικρή απόσταση είναι αυτή που θα "βάλει τα πράγματα στην θέση τους "
Η κατάσταση με τις κεραίες έχει πάρει πάλι μεγάλες διαστάσεις , η εταιρείες εκμεταλλεύονται την ανάγκη πλέον όλων και περισσοτέρων συμπολιτών μας για χρήματα η για άλλες αποδοχές και βάζουν πλέον χωρίς κανένα ελεγχο  παντού τέτοιες κεραίες .
Η δημοτική αρχή αντιμετωπίζει το θέμα γραφειοκρατικά, ενώ το θέμα των κεραιών είναι θέμα ποιότητας Ζωής και Υγείας πρώτα απο όλα κια μετά θέμα νομιμότητας  .
Τα κέρδη των εταιρειών δεν μπορεί να είναι ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ .
Οσο και να προσπαθούν τα κέρδη τους να τα περιτυλίξουν με τον μανδύα της νομιμότητας .

  

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Κώστα , είμαι κάτοικος της περιοχής και δεν είναι μόνο στην συγκεκριμένη πολυκατοικία κεραίες , και αλλού σλύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων υπάρχουν . Θα σας στε΄λω πληροφορίες για ότι υπ΄ρχει γιατί πλέον η κατάσταση έχει αρχίσει και ξεφεύγει . Εχετε απόλυτο δίκιο , δεν μπορούν να βάζει κανένας τις οποιοσδήποτε ανάγκες του πάνω απο τις ζωές μας .

κάτοικος στην Ανω Νεάπολη είπε...

δεν έχει μπεί ακόμα κεραία στην συγκεκριμένη πολυκατοικία, αλλά έχουν κάνει αίτημα στην πολεοδομία για να εγκρίνουν την τοποθέτηση . Πάντως καλό είναι που το προλαβαίνετε, πρίν μπεί . Πρεπει να γίνουν συντονισμένες προσπάθειες να μην γίνει .