Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2014

Ο "ΜΑΓΙΚΟΣ ΚΟΥΜΠΑΡΑΣ" του Τομπούλογλου και οι Υποσιτισμένοι ασθενείς του Αγ. Κυριακού

Την ώρα που κάποιοι παίζουν ελαφρά τη καρδιά με εκατομμύρια ευρώ για το ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Κατά της Παχυσαρκίας (η μίζα Τομπούλογλου αφορούσε σε αυτό), οι μικροί ασθενείς του Νοσοκομείου υποσιτίζονται επικίνδυνα!
Η αποκάλυψη σοκάρει: τα παιδιά του Νοσοκομείου Αγλαΐα Κυριακού έχουν να φάνε αυγό από τον Ιούνιο του 2012! Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει σε σοκαριστική της αναφορά προς τη Διοίκηση του Νοσηλευτικού Ιδρύματος, η προϊσταμένη του Τμήματος Διατροφής Αλεξάνδρα Κουλιέρη.
Το έγγραφο που σας παρουσιάζει το newsbomb.gr κατ' αποκλειστικότητα, έχει ημερομηνία 5/11/2013, δηλαδή μόλις ένα μήνα πριν από τις αποκαλύψεις με τη μίζα Τομπούλογλου και την έναρξη της δικαστικής έρευνας για τυχόν συνυπεύθυνους σε αυτό μέσα από το χώρο του Νοσοκομείου.
aglaia
Η κατάσταση είναι δραματική. Την ίδια ώρα ο ένας προσπαθεί να ρίξει τις ευθύνες στον άλλον και χιλιάδες ευρώ πηγαινοέρχονται σε ορισμένες τσέπες, στο πλαίσιο επικίνδυνων και πιθανώς εγκληματικών συμπεριφορών.
Πώς έχει η κατάσταση στο Αγλαΐα Κυριακού:
- Από τον Ιούνιο 2012 σταμάτησε η προμήθεια αυγών.
- Από τον Μάιο 2013 σταμάτησε η προμήθεια χυμών.
- Από τον Ιούνιο 2013 σταμάτησε η προμήθεια γάλακτος εβαπορέ.
- Από τον Ιούνιο 2013 μειώθηκε η ποιότητα ελαιολάδου σε 750 γραμμάρια την ημέρα για όλους τους ασθενείς και εφημερεύοντες.
- Από τον Οκτώβριο 2013 σταμάτησε η προμήθεια γιαουρτιών.
Αυτά αναφέρονται μεταξύ άλλων στην επίσημη αναφορά της Προϊσταμένης Τμήματος Διατροφής του Νοσοκομείου Παίδων Αγλαΐα Κυριακού, Αλεξάνδρας Κουλιέρη.
anaf-paidwn
Στις 5/11/2013 η διοίκηση του Νοσοκομείου, δηλαδή ο τότε διοικητής Χάρης Τομπούλογλου, ενημερώνεται και για τα εξής:
«Από τον Απρίλιο 2013 προμηθευόμαστε εξωσυμβατικά όλα τα τυριά με αποτέλεσμα αυτή την στιγμή να έχουμε τυρί για το ενδιάμεσο γεύμα των ασθενών μόνο για τις επόμενες επτά ημέρες. Δεν προμηθευόμαστε καθόλου σκληρό τυρί για μακαρόνια και τυρί φέτα για τα "λαδερά" γεύματα. Σήμερα δεν παραλάβαμε ούτε μία μαρμελάδα για τα πρωινά των ασθενών».
Και καταλήγει στην αναφορά της η Αλεξάνδρα Κουλιέρη: «Όλα τα παραπάνω και άλλα πολλά, για τα οποία έχω αναλάβει προσωπικά την ευθύνη, συμβαίνουν χωρίς καμία απολύτως προειδοποίηση ή τουλάχιστον χωρίς να δείχνουν από δίπλα την στοιχειώδη καλή θέληση για μία εναλλακτική πρόταση. Αντιλαμβάνεστε ότι η μη χορήγηση των παραπάνω τροφίμων, μαζί με όλα εκείνα που έχουν αφαιρεθεί από το καθημερινό σιτηρέσιο των μικρών μας ασθενών, πάντα κατά την κρίση των Αρμοδίων του Αγία Σοφία, καθιστά το ήδη φτωχό, ελλιπές, μονότονο, ποσοτικά ανεπαρκές και εν τέλει επιστημονικά απαράδεκτο διαιτολόγιο τους, επιεικώς επικίνδυνο! Σας γνωρίζω ότι μου είναι πλέον δύσκολο να διαχειριστώ αυτήν την κατάσταση. Παρακαλώ για τις δικές σας ενέργειες, προκειμένου να αποφύγουμε τον επικείμενο διασυρμό».


Read more: http://www.newsbomb.gr/apokalypseis/story/390158/sok-mikroi-astheneis-ypositizontai-epikindyna-sto-aglaia-kyriakoy#ixzz2puc45OPA

Δεν υπάρχουν σχόλια: