Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2010

ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΝΑ ΠΑΓΩΣΟΥΝ…



Μειώνουν κατά 50% τα χρήματα στις Σχολικές Επιτροπές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

"Το μικρό παιδί" που ερμήνευσε εξαιρετικά ο Γ. Ζωγράφος το 1966 μπορεί κάλλιστα να αποτελέσει την πρόταση του Παιδείας για την εκπαίδευση. Ο λόγος είναι ότι το ρεφραίν δίνει μια εξαιρετική συμβουλή για το τι πρέπει να κάνουν τα παιδιά στην περίπτωση που ο χειμώνας μάς θυμηθεί και τα συμβατικά μέσα θέρμανσης δεν λειτουργούν λόγω... περικοπών. Το παιδί του τραγουδιού, όταν η βαρυχειμωνιά του πάγωνε τα χέρια, στον ουρανό τα σήκωνε να ζεσταθούν στ' αστέρια... Μ' αυτόν τον τρόπο θα κληθούν και οι μαθητές να αντιμετωπίσουν τις κρύες ημέρες, καθώς οι σχολικές επιτροπές ούτε έχουν λεφτά να αγοράσουν πετρέλαιο, αλλά, κι αν έχουν, τους ζητείται να μην τα ξοδέψουν!

συνέχεια στο:http://www.alfavita.gr

τουλάχιστον μέχρι τα τέλη Μάρτη τα σχολεία δεν θα μπορούν να κάνουν καμμιά συναλλαγή , με δεδομένο ότι τα περισσότερα χρωστάνε μεγάλα ποσά σε ΔΕΚΟ , αναλώσιμα και για την θέρμανση , ειναι λογικό , η να αφήσουν να κοπούν όλα αυτά , που σημαίνει τα σχολεία δεν λειτουργούν η αναζητούν άλλους τρόπους πληρωμής ........ μην κοιτάτε εμένα μπορεί να είμαι γονιός αλλά δεν υπάρχει περίπτωση ....ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΩΝ ΓΟΝΙΩΝ

δια του λόγου το αληθές ....η εγκύκλιος



3 σχόλια:

πατέρας αλλά όχι και λεφτάς είπε...

αφήνουν τον δρόμο ελέυθερο για να μπούν οι "χορηγοί" , συνχρόνως κοιτάνε και την μεριά των γονιών και σου λένε τι θα κάνουν ....θα αφήσουν τα παιδιά τους να ξεπαγιάσουν ..... λεφτά άλλωστε υπάρχουν !!

πατέρας χουβαρντάς είπε...

να δώ κάπου έχω μια σόμπα με ξύλα να την πάω στην τάξη της κόρης μου .........για ψαχτειτε όλοι σας

Ανώνυμος είπε...

μητερα ανεργη ειπε.....αν θα καψουν τα θρανια τα παιδια για να ζεσταθουν,θα θεωρηθουν βανδαλοι ή τρομοκρατες;