Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2011

Κανένα σχολείο δεν θα κλείσει .....Καμιά ψυχή μαθητή δεν θα "συγχωνευτεί"


Ανακοινώθηκε από τον Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πειραιά η πρόταση για κατάργηση του 28 ΔΣ Νίκαιας .

Όπως ήταν φυσικό οι γονείς του σχολείου αντέδρασαν καθώς επίσης και των δύο άλλων σχολείων που συστεγάζονται και καλούνται τώρα να συνενωθούν. Με την βοήθεια και της Ένωσης Συλλόγων Γονέων Νίκαιας κάλεσαν σε ανοιχτή συνέλευση όλους τους γονείς των σχολείων καθώς και τους εκπαιδευτικούς, δημοτικές παρατάξεις και βουλευτές της περιοχής μας.
συνέχεια στο "κόντρα στο ρεύμα"

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Στροφή 180 μοιρών έκανε ο δήμαρχος Νίκαιας αγ. ιωαν. Ρέντη Γ.Ιωακειμίδης και ο πρόεδρος του συλλόγου δασκάλων Νίκαιας Δημητρακόπουλος - γνωστό μέλος της ΠΑΣΚΕ- και δεν πήγαν στην κινητοποίηση που είχαν οι γονείς την Περασκευή 25/2 στην περιφέρεια .
Στην συνάντηση που είχαν με τους συλλόγους και μπροστά σε δεκάδες γονείς ειπαν ότι θα στηρίξουν τις όποιες κινητοποιήσεις αποφασίσουν οι σύλλογοι γονεων .Στην πράξη όμως δεν πήγαν στην συνάντηση και μάθαμε ότι πήγαν μόνοι τους πιό πρίν για να έχει προφανώς ησυχία να τα πούν τα πασόκια μόνα τους .
Μην περμένετε τίποτα καλό απο δαύτους είναι όλοι τους λαμόγια και λαοπλάνοι όλο λόγια και μεταξωτές γραβάντες τίποτα άλλο .
Παρτε την υπόθεση στα χέρια σας .
ΞΥΠΝΉΣΤΕ.