Παρασκευή 23 Ιουλίου 2010

ΠΟΣΟ ΠΙΣΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ;

ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ ΣΕ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ


17ΧΡΟΝΗ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΗΛΕΙΑ,ΥΠΟ ΤΟ ΦΟΒΟ ΤΗΣ ΚΑΤΑΚΡΑΥΓΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ...ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΤΟ ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΟ!!!

ΓΙ'ΑΥΤΟ ΕΠΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΕΜΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΕΑΝ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΠΩΣ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΑΡΧΕΙΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΣΚΑΤΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΙΩΝΕΣ ΠΙΣΩ.ΟΙ ΣΥΓΧΩΡΙΑΝΟΙ ΤΗΣ ΚΟΠΕΛΑΣ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΒΑΨΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΑΙΜΑ.

Ο φόβος απέναντι στους άγραφους νόμους της «ηθικής» και των ψιθύρων των κλειστών κοινωνιών της επαρχίας κρύβεται πίσω από το δράμα μιας 17χρονης κοπέλας, το οποίο αποκαλύφθηκε χθες στην Ηλεία, σοκάροντας την τοπική κοινωνία.
Η μικρή, που είχε το κουράγιο να δώσει και Πανελλαδικές εξετάσεις για να περάσει σε κάποια σχολή και να φύγει μακριά από το χωριό της που βρίσκεται στην ορεινή Ολυμπία, γέννησε προχθές τη νύχτα μόνη της στην μπανιέρα του σπιτιού της, χωρίς καμιά βοήθεια και παρά την αιμορραγία που υπέστη, βρήκε το κουράγιο κι έκοψε τον ομφάλιο λώρο που τη συνέδεε με το μωρό της, ένα κοριτσάκι, το οποίο τελικά πέθανε από αιμορραγία.
Εκεί μέσα στην μπανιέρα πλημμυρισμένη στα αίματα και στα δάκρυά της δίπλα στο νεκρό μωρό της, τη βρήκε στις 4.30 το πρωί η μητέρα της, η οποία θέλησε να δει τι συμβαίνει εξαιτίας των περίεργων θορύβων που άκουγε μέσα στη νύχτα. Σοκαρισμένη ξύπνησε τον σύζυγό της και με το αμάξι τους μετέφεραν το παιδί τους στο Νοσοκομείο Πύργου όπου οι γιατροί ανέλαβαν την περίθαλψη της 17χρονης με κύρια προτεραιότητα να μην κινδυνεύσει η ζωή της.

Για το τραγικό περιστατικό ενημερώθηκε αμέσως και ο εισαγγελέας Πύργου, ο οποίος έδωσε εντολή να μην κρατηθεί η κοπέλα και η αστυνομία να διερευνήσει όλες τις πτυχές της τραγωδίας.
Οι γονείς της 17χρονης, όπως ειπώθηκε, δεν είχαν υποψιαστεί ότι η κόρη τους ήταν έγκυος και την αύξηση του βάρους της την απέδιδαν στο στρες για τις Πανελλαδικές εξετάσεις του περασμένου Ιουνίου.
Οπως έγινε γνωστό, χθες, η μικρή κοπέλα νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο Νοσοκομείο Πύργου, εμφανώς σοκαρισμένη από την αναπάντεχη αποκάλυψη και την τροπή της ζωής της.

Του ΜΑΚΗ ΝΟΔΑΡΟΥ
απο το "πρέζα tv"

Δεν υπάρχουν σχόλια: