Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2011

η ΧΟΥΝΤΑ σε εξέλιξη


μην ανχώνεσαι Αννούλα την Δευτέρα το πρωί με "τα καλά μας " έξω απο τα σχολεία μας θα είμαστε με τις ανακοινώσεις μας με τις ντουντούκες μας ....με τα "σέα μας και τα μέα μας " να εξηγήσουμε στους Γονείς και τους μαθητές τι τους ετοιμάζεται .
Μην μου στεναχωριέσαι ΕΤΟΙΜΗ ΕΙΜΑΣΤΕ

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

στις 12.οο όλοι μαζί με την ΕΛΜΕ Πειραιά στην διεύθυνση δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Πειραιά σε διαμαρτυρια για τα χάλια των Σχολείων .

Οικοδόμος είπε...

Καλησπέρα!
Καλή σχολική-αγωνιστική χρόνια! Δυνατά λαρύγγια, γερά πόδια, υπομονή και επιμονή. Κάπως διαφορετικές θα' πρεπε να' ναι οι ευχές εν' όψη της νέας σχολικής χρονιάς. Δεν πειράζει, εδώ είμαστε κι εδώ θα είμαστε να διεκδικούμε αυτά που μας ανήκουν. Την αγάπη, την υποστήριξη και τη συμπαράστασή μου στο δύσκολο αγώνα σου Κώστα.
Καλή "αντάμωση" στους δρόμους...
Καλή δύναμη!

blackbedlam είπε...

Κωστή δεν τους προλαβαίνει κανείς από που να πιάσεις και που να αφήσεις τι να τους πρωτοκαταμαρτυρήσεις.

Δεν τον ακούς όπου βρεθεί και με κάθε ευκαιρία το λέει. Το τραγουδάει, το χορεύει και το ζωγραφίζει:
"Εμείς προγραμματίζουμε και επιδιώκουμε να αλλάξουμε την χώρα"
"Εμείς επιμένουμε στο δρόμο της αλλαγής, στο δρόμο των μεγάλων αλλαγών» υπογράμμισε στην Θεσσαλονίκη γι΄ άλλη μια φορά.
Και όπως βλέπουμε το εννοεί.Μας αλλάζουν τον αδόξαστο,μας αλλάζουν το νταμ τιριρί.
Το να παλεύουμε για να πάρουν πίσω αυτό ή το άλλο μέτρο που κάθε τρις και λίγο παίρνεται σε βάρος μας, δεν οδηγεί πουθενά.
Έχει πλάκα είναι η αλήθεια.
Τα έχουμε πει τόσες φορές και να θέλουν δεν μπορούν να κάνουν αλλιώς.

"Ξαφνικά"κινητοποιούνται οι ταξιτζήδες, μετά οι φορτηγατζήδες, άντε και ύστερα οι ναυτεργάτες, μετά μέχρι και οι αστυνομικοί, οι καθηγητές ,οι υγειονομικοί ,οι γιατροί.....
Χώρια χώρια, άσε που όταν ξεσηκώνονται οι μεν δυσανασχετούν οι δε.
Και στην καλύτερη περίπτωση κάποιοι περιμένουμε κάτι καλό να βγει. Χειροκροτάμε από τα σπίτια μας για την "επιτυχημένη" απεργιακή τους κινητοποίηση,μέχρι να έρθει η σειρά του δικού μας κλάδου για κινητοποιήσεις, αν έρθει.
Και μετά η ηγεσίες τους τα βρίσκουν, υπαναχωρούν, ή πόσο πια να κρατήσει μια κινητοποίηση ενός κλάδου και πάμε ξανά από την αρχή.
Ωστόσο οι άλλοι παίρνουν και εφαρμόζουν τις αποφάσεις τους.
Ρε σεις πλάκα έχει σας λέω.
Ας το χωνέψουμε αν οι απεργιακές κινητοποιήσεις δεν έχουν Μαζικό Πανελλαδικό χαρακτήρα,αν δεν έχουν διάρκεια, αν δεν γίνουν οργανωμένα, συγκροτημένα, αποφασιστικά μέχρι τέλους,δουλειά δεν γίνεται.
Φαντάζεστε να κατέβουν οι μοχλοί, να μην κατέβουν οι καταπέλτες, φουγάρο να μην καπνίσει και μηχανή να μην μπει μπροστά;
Με καταλήψεις στους χώρους δουλειάς, με περιφρούρηση.
Οργανωμένα ρε.
Για μια μέρα, για δυο, για τρεις,για βδομάδες και για μήνα αν χρειαστεί, τι στο διάβολο θα μας επιστρατεύσουν όλους, θα έρχονται έναν έναν να μας παίρνουν από το σπίτι μας με τα φύλλα πορείας;
Άσε τώρα,... θα πάμε έξω από το υπουργείο 20 άνθρωποι και πολλούς λέω και αυτοί από πάνω θα σκαρώνουν ανέκδοτα σε βάρος μας και θα βάζουν τις τζίφρες τους, κάτω από τα κείμενα της καταδίκης μας.
Ας το χωνέψουμε καλά επί μέρους κατακτήσεις μέσα σε τούτο το σύστημα....ας τις ξεχάσουμε.
Δεν γίνεται δεν!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Τι θα κάνετε με το κοντέινερ που θέλει να βάλει ο Ιωκειμίδης στην αυλή του 11ου δημοτικού για να βάλει μέσα τα νήπια Κώστα;
Εμαθα ότι είσουν πο τους πρώτους που πήγες στο σχολείο όταν έφιαχναν την βάση . Ολοι εκεί λένε ότι εσύ καθοδηγεις τους γονείς που δεν θέλουν να μπεί το κοντέινερ και ότι την δευτέρα το πρωί θα κάνεις φασαρία .