Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2011

Επειδή υπάρχουν και δημοτικές αρχές που ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ


ΨΗΦΙΣΜΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ 21/9/2011

Αυτά που ζούμε τις τελευταίες μέρες ξεπερνούν τη φαντασία.Κυβέρνηση και Τρόικα προχωρούν στην πιο άγρια λεηλασία εισοδημάτων, δικαιωμάτων και δημόσιας περιουσίας.

Το ξεπούλημα του δημόσιου πλούτου, ακίνητα, ενέργεια, υποδομές οργανώνεται με συνοπτικές διαδικασίες.

Χιλιάδες εργαζόμενοι οδηγούνται στη σφαγή της απόλυσης μέσω νέων εφευρημάτων τύπου «εργασιακής εφεδρείας».

Το ένα χαράτσι διαδέχεται το άλλο, εισοδήματα φορολογούνται για δεύτερη και ίσως τρίτη φορά, επιβάλλονται εισφορές δήθεν έκτακτες αλλά πενταετούς διάρκειας και τερατώδη τέλη σε ακίνητα που εισπράττονται με το λογαριασμό της ΔΕΗ.

Μειώσεις σε συντάξεις ανθρώπων που ήδη με δυσκολία μπορούν να επιβιώνουν.

Η άντληση και των τελευταίων αποθεμάτων των λαϊκών αποταμιεύσεων, για να πληρωθούνμέσω των τελών οι διεθνείς τοκογλύφοι, οδηγεί σε ακόμη μεγαλύτερη ασφυξία την αγορά, προκαλεί νέες χρεοκοπίες μικρομεσαίων επιχειρήσεων, πλήττει καίρια τα οικονομικά των ΟΤΑ και τη δυνατότητά τους να ανταποκρίνονται στις λαϊκές ανάγκες.

Φτάνει πια.

Χρειάζεται να σπάσει αυτός ο φαύλος κύκλος.

Χρειάζεται ανατροπή της βάρβαρης πολιτικής των μνημονίων, Το Δημοτικό Συμβούλιο εκφράζει την αλληλεγγύη του στις κινητοποιήσεις συνδικάτων και επιτροπών.

Καλούμε τους πολίτες να δυναμώσουν το κίνημα αντίστασης στη λεηλασία της ζωής τους.

Θα είμαστε μαζί τους. Στους δρόμους και τις πλατείες.

Για την ανάπτυξη ενός πολύμορφου μαζικού αγωνιστικού κινήματος με στόχο την ανατροπή της πολιτικής κεφαλαίου – κυβέρνησης – ΕΕ – ΔΝΤ.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

για να δούμε πόσο μας δούλεψαν στις δημοτικές εκλογές οι διάφοροι -ακομματιστοι-ανεξαρτητοι- υποψήφιοι εχθές στις εκλογές για την ΠΕΔ ο Ιωακειμίδης κατέβηκε με το ψηφοδέλτιο της -δημοκρατικής αριστεράς- , το ΠΑΣΟΚ πήρε 10 έδρες και η ΔΑ 2 έδρες οι υπόλοιποι ΝΔ 9 έδρες το ΚΚΕ 2 και ο ΣΥΡΙΖΑ 2 θα φανεί στην συνέχεια τώρα που δεν έχει το ΠΑΣΟΚ πλειοψηφεία με πιά δεκανίκια θα βγάλει πρόεδρο στην ΠΕΔ .