Δευτέρα, 24 Οκτωβρίου 2011

ΛΕΜΕ ΞΑΝΑ ΟΧΙ

η αφίσα που είχαμε βγάλει πέρσυ για την 28η επίκαιρη όσο ποτέ


Οτι δεν μπορούμε εμείς η δεν θέλουμε το πέρνουν "απάνωτους" τα ΠΑΙΔΙΑ μας


3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο στους μαθητές και στους γονείς τους . Τουλάχιστον να ξέρουμε ότι υπάρχει και κάτι που να μας κάνει να ελπίζουμε .

ΓΙΩΡΓΟΣ Σ. είπε...

"Το κεφάλαιο δεν έχει πατρίδα και τρέχει να βρει κέρδη σ' όποια χώρα υπάρχουνε τέτοια. Γι' αυτό δε νοιάζεται κι ούτε συγκινείται με την ύπαρξη των συνόρων και του κράτους. . Ενώ εμείς, το μόνο πού διαθέτουμε, είναι οι καλύβες μας και τα πεζούλια μας. Αυτά αντίθετα από το κεφάλαιο που τρέχει, οπού βρει κέρδη, δε μπορούν να κινηθούν και παραμένουν μέσα στη χώρα που κατοικούμε. Ποιος, λοιπόν, μπορεί να ενδιαφερθεί καλύτερα για την πατρίδα του; Αυτοί που ξεπορτίζουν τα κεφάλαιατους από τη χώρα μας ή εμείς που παραμένουμε με τα πεζούλια μας εδώ;".. .Από τον ιστορικό λόγο του Αρη Βελουχιώτη στην Λαμία

Κώστας Παπαδόπουλος είπε...

αφού λοιπόν αναγνωρίζουμε επιέλους στα ΠΑΙΔΙΑ μας την δυνατότητα να απόφασίζουν για το μέλλον τους να μην τα αφήσουμε μόνα τους να "βγάλουν το φίδι απο τη τρύπα " όλοι μας στο πλάι τους την παρασκευή στην παρέλαση , να μην αφήσουμε να πατήσει κανένας τροικανός προδότης στην Κοκκινιά . Να πούμε ΟΧΙ στο ξεπούλημα της Χώρας μας να τους δώσουμε να καταλάβουν ότι ΔΕΝ ΤΟΥς ΠΕΡΝΕΙ ΠΙΑ . ΟΠΟΥ ΚΑΤΟΧΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ .