Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2012

το άτομο είναι φτιαχτό .........

 Συναυλίες Αλληλεγγύης ενάντια στην φτώχεια αποφάσισε να κάνει Ο Γ.Νταλάρας και έτσι ξεκινάει μια σειρά συναυλιών με πρώτη την συναυλία που θα δώσει στις 29 Φλεβάρη στην Νίκαια.
Θέλωντας έτσι να βρεθεί να βρεθεί κοντά στους χιλιάδες συμπολίτες μας, στις μισθοσυντήρητες οικογένειες, στους ανέργους, που η ζωή τους καθημερινά γίνεται όλο και πιο δύσκολη και η επιβίωσή τους πιο αβέβαιη, από τις συνέπειες της οικονομικής κρίσης και με ελεύθερη είσοδο.
όχι γιατί είναι πολλοί αυτοί που λένε που είναι οι καλλιτέχνες να μπούν μπροστά !!
Ορίστε που είναι . Αντε λοιπόν πάμε να γλεντήσουμε ΤΖΑΜΠΑ
ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΝΕ ΚΑΙ ΔΙΣΚΟ .Για τον Λαο που πειναει
Είναι άξιο απορίας για το πόσο ηλίθιους περνάνε τους Πολίτες αυτοί που τα αποφασίζουν όλα αυτά . Βέβαια αυτό το παιχνίδι με τις δωρεάν συναυλίες το έχουμε ξαναζήσει εμείς εδώ και το ξέρουμε , τώρα τι πάνε να κάνουν θα το δούμε .

Παρακάτω ένα "κομμάτι"  απο μια συνέντευξη του Στέλιου Καζατζίδη   στην τηλεόραση του μεγκα που αναφέρετε στον συγκεκριμένο κύριο.


Συμφωνό απόλυτα Εσείς ;
Δείτε και το "φτιαχτό άτομο" σε δήλωση του στην Τσαπανίδου . << Η ΜΝΗΜΟΝΙΟ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ

Αντε πηγαίντε να τον ακούσετε , Εγώ δεν τα έχω με το άτομο , τα έχω με αυτούς που θα πάνε να τον ακούσουν και να τον χεοροκροτήσουν .
Επειδή ήρθε η ώρα να αναλάβει ο καθένας τις ευθύνες του όπως λέει , Εγώ λέω ότι πραγματικά οι ευθλυνες που αναλογούν στον Λαό είναι ότι τους ανεχόμαστε ακόμα .
Αντε πηγαίντε να τους ακούσετε και να βγήτε και φωτό με τον κολλητό .

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΑΥΞΑΝΟΥΜΕ
ΑΣ ΕΡΘΕΙ ΘΑ ΤΟ ΥΠΟΔΕΧΤΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ . ΟΠΩΣ ΥΠΟΔΕΧΤΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΤΗ ΚΥΡΙΑ ΤΟΥ .
ΟΙ ΚΟΚΚΙΙΩΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΞΕΝΟΣ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΙΧΝΟΥΝ .

Ανώνυμος είπε...

Όπως τα λές Κώστα , δεν φταίει ο Νταλάρας . Καλά κάνει προσπαθεί να ξαναέρθει στα πράγματα , εμείς τι κάνουμε πώς αντιμετωπίζουμε τέτοια φαινόμενα ;.Εδώ δεν έχεις να κάνεις με τα φασιστάκια η με τον υπουργό που θέλεις να κράξεις , εδώ θέλει άλλου είδους αντιμετώπιση . Εδώ πρέπει να ενημερωθεί ο Πολίτης να μην συμμετέχει να τον απαξιώσουμε εντελώς .

Dino Theoch είπε...

Άντε γαμήσου Νταλάρα. Απλά άντε γαμήσου.

Νταλαρίσκος είπε...

ΔΕΊΤΕ τι έχει δηλώσει μαζί με την υπουργάρα συζηγό του .Μαζί με το σύζυγο της (και την κόρη της λιγότερο): Στη Σύρο 7 οικίες, 1 πάρκινγκ, 2 αγροτεμάχια / 1 αγροτεμάχιο στην Αντίπαρο / 1 οικία και ένα οικόπεδο στην Πάρο / 3 οικίες στη Βορ. Κυνουρία στην Αρκαδία / 2 αγροτεμάχια στη Μαγνησία (εκ των οποίων το ένα είναι δασική έκταση) /9 ακίνητα στην Αττική (οικία, διαμερίσματα, οικόπεδο κ.α.)
ΟΜΟΛΟΓΑ (ΔΙΚΑ ΤΗΣ): 432.000 ευρώ
ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΜΟΙΒΑΙΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ (ΔΙΚΑ ΤΗΣ): 1,17 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ
ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ (ΔΙΚΕΣ ΤΗΣ): 980.000 ΕΥΡΩ
Ο ΣΥΖΥΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ 3779 Κ.Ε. ΥΨΟΥΣ 99.830 ΕΥΡΩ
ΣΚΑΦΟΣ ΑΝΑΨΥΧΗΣ ΑΠΟ 2008» (newsit, 20.12.2011)
Και μετά μαζί τα φάγμαε !!!! πόσα χρωστάει στην εφορία μας είπαν η τα έσβυσε το φιλαράκι του

Ανώνυμος είπε...

επιστολή της αλησμόνητης Μαρίας Δημητριάδη στον "ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ" με τίτλο: "Μας κακομαθαίνετε κύριε Πρέσβη", όπου καταθέτει την προσωπική της εμπειρία από την πρώτη (και πιθανότατα τελευταία...) επαφή της με τον κ. "Πρέσβη" στον καιρό της Χούντας.

Κύριε πρέσβη, μας κακομαθαίνετε...

Υπάρχουν κάποιοι δοκιμαστικοί σωλήνες στα Εργαστήρια που κατασκευάζουν τη Νέα Τάξη Πραγμάτων με αδιαφανή τοιχώματα, που είναι γεμάτοι με ύποπτης προέλευσης υγρά. Τόσο γεμάτοι που κάθε στιγμή τρέμεις ότι θα ξεχειλίσουν και θα γεμίσουν και βρωμίσουν τον κόσμο με το περιεχόμενό τους. Βέβαια, αυτούς τους σωλήνες όσοι τους συντηρούν φροντίζουν να είναι πάντα ξέχειλοι, αλλά και να μην πέσει έξω ούτε σταγόνα. Παρ' όλη την προστασία όμως, καμιά φορά και μια μικρή ανάσα μπορεί να γίνει η αιτία να αποβάλουν το περιεχόμενό τους γύρω μας και να μολύνουν τη γη, τους ανθρώπους, τα λουλούδια...

Κάποιοι ανεύθυνοι, λοιπόν, πριν λίγες μέρες έναν από αυτούς τους δοκιμαστικούς σωλήνες τον άφησαν να ξεχειλίσει. Τον διόρισαν Παγκόσμιο Πρέσβη επί τιμή, Πρέσβη καλής θέλησης του πιο υπάκουου οργάνου της ιμπεριαλιστικής τρομοκρατίας των Αμερικανών, των συμμάχων τους και των πολυεθνικών. Αντικείμενο της μέριμνάς του η προστασία των προσφύγων. Αυτό ήτανε. Βέβαια, ο σωλήνας ήταν σε αναβρασμό αρκετό καιρό πριν, όταν έβγαινε και κατηγορούσε τους πάντες και τα πάντα, πλασάροντας το δικό του περιεχόμενο σαν το άλας της γης και του πολιτισμού τη σημαία. Γιατί αυτός ο δοκιμαστικός σωλήνας είναι αοιδός, δημοφιλής, εμπορικός, πανέξυπνος. Ξέχασα να σας πω ότι αυτοί οι σωλήνες έχουνε πάντα το σχήμα και την εμφάνιση των ανθρώπων. Μίλησε, ξαναμίλησε για τα εγκλήματα που συμβαίνουν στον πολιτισμό μας και τους πουλημένους και αγορασμένους συναδέλφους του, όλους. Μίλησε και για τον Μίκη Θεοδωράκη, έγινε και τιμητής του μεγάλου δημιουργού κατηγορώντας τον, επειδή, όπως εμένετο, η κόρη του τον παρασύρει και χρησιμοποιεί ευτελείς και ανάξιους τραγουδιστές της επικαιρότητας, για να κάνουν γνωστό το έργο του. Αλήθεια, με τι μέτρο μετράει κανείς το μέγεθος του Μίκη Θεοδωράκη και του έργου του, του οικουμενικού και παγκόσμιου Μίκη;


Αυτές ήταν οι πρώτες μπουρμπουλήθρες στην επιφάνεια του σωλήνα. Υστερα τα έδωσε όλα. Φορώντας το στέμμα του πρεσβευτή του ΟΗΕ, του πειθήνιου οργάνου του ιμπεριαλισμού που λέγαμε. Ξεχύθηκαν όλα του τα λύματα στα μούτρα μας. Πρόσφυγες όλου του κόσμου μη φοβάστε πια, εσείς που τα αφεντικά του ΟΗΕ σας κατέστρεψαν τις πατρίδες τα σπίτια, εσείς που θάψατε τα παιδιά σας σε ομαδικούς τάφους, εσείς που δεν έχετε χέρια, πόδια, σπίτι, ουρανό, εσείς που καμένοι από τις φλόγες των έξυπνων όπλων γυρίζετε σε έναν κόσμο δίχως ήλιο...

ΝΙΚΑΙΩΤΗΣ είπε...

ΔΕΝ ΤΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΠΑΝΤΩΣ ΤΟΥ ΛΑΜΟΓΙΟΥ ΤΟΝ ΕΚΡΑΞΕ ΠΟΛΥΣ ΚΟΣΜΟΣ
ΑΠΟ ΟΤΙ ΛΕΝΕ ΕΦΥΓΕ ΕΚΝΕΥΡΙΣΜΕΝΟΣ
ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΜΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΑΓΑΝΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΤΟ ΠΑΡΑΠΟΝΕΜΕΝΑ ΛΟΓΙΑ ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΑΦΡΟ .
ΛΑΜΟΓΙΟ Η ΝΙΚΑΙΑ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΤΙΜΑ
ΟΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΥΝΗΓΑ.

Ανώνυμος είπε...

πάντως λίγοι ξελίγοι βρέθηκαν αρκετοί ηλίθιοι που πήγαν να τους τραγουδήσει ο Νταλαρίσκος το παραπονεμένα λόγια . Είναι η ηλιθιότητα βαθειά ριζωμένη στον εγκέφαλο του νεοέλληνα . Δεν θα αλλάξουν τα πράγματα έτσι εύκολα . Οι κότες δεν γίνονται κοκορια με τίποτα .

Απο την "ΑΥΓΗ" είπε...

"η κάθοδος στον λαό" εμπεριέχει πλέον το στοιχείο της βίας, που τρομάζει πολλούς -και δικαιολογημένα. Αλλά όσοι ουρλιάζουν δίπλα στη θερμάστρα για τους "οργανωμένους τραμπούκους" και τους "ανεγκέφαλους κάφρους" ας σκεφτούν για λίγο ποιος ήρξατο χειρών αδίκων, ποιος άνοιξε την πόρτα του τρελοκομείου για έναν ολόκληρο λαό: Ας ρίξει μια ματιά γύρω του στα βλέμματα της απόγνωσης, στο παραμιλητό στη μέση του δρόμου

Ανώνυμος είπε...

Άννα νταλαρα: Αγάπη μου δεν πρόλαβα να μαγειρεψω κάτι σημερα!
Γιώργος Νταλαρας: Δεν πειράζει αγάπη μου θα φάω κάτι στη δουλειά