Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΘΑ ΤΗΝ ΥΠΟΔΕΧΤΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΤΗΣ ΑΞΙΖΕΙ

<<Θα την υποδεχτούμε όπως τις αξίζει>> είπε ο επικεφαλής της τρόικας εσωτερικού πρωθυπουργός κος Σαμαράς για την επίσκεψη της Μέρκελ στην Αθήνα την τρίτη 9/10  και συμφωνούμε απόλυτα .
οι επικεφαλής του συμβουλίου υποδοχής της καγγελαρίου συσκέπτονται
Εμείς σαν οι πλέον φιλόξενοι Πολίτες αυτής της Πόλης θα την καλέσουμε να επισκεφτεί την Πόλη μας την Κοκκινιά για να την υποδεχτούμε και εμείς με την σειρά μας όπως πραγματικά τις αξίζει .

οποιαδήποτε ομοιότητα στον τρόπο στάσης και σκέψης είναι δουλειά των κομμουνιστών 
Έχουμε ετοιμάσει δε και τι πρέπει να περιλαμβάνει η επίσκεψή της στην Κοκκινιά .
Κατ αρχάς θα την πάμε στην "Μάντρα του Μπλόκου " να δει μα τα μάτια της και να ακούσει , αν ακούει , τους ήχους του πολυβόλου που ακούγετε ακόμα και σήμερα , αν θέλεις να ακούσεις
Να την βάλουμε να σκύψει να ακουμπήσει το χώμα της Μάντρας να δεί ότι ακόμα και σήμερα βγάζει "αίμα" από τον Αίμα των εκτελεσμένων που πότισε αυτή την Γή .
Και μετά να πάμε μαζί στα Σχολεία της περιοχής να δει και να μιλήσει μα τους Μαθητές πεινάνε να πάμε στα Σπίτια που τους έχουν κόψει το ρεύμα......έχουμε σε ολλά μέρη να σε πάμε Αγγέλα σε πολλά να πάμε μια βόλτα στην Τσαλδάρη και στην Κονδύλη να δεις τα κλειστά μαγαζιά στο ΤΕΒΕ να σου δώσουνε μια λίστα με τους υπερχρεωμένους εμπόρους βιοτέχνες , στο ΙΚΑ για να δείς την λίστα αναμονής των ΑΜΕΑ που περιμένουν χρόνια για να περάσουν μια επιτροπή
Το κακό είναι ότι έχετε κάνει πολλά για αυτόν τον τόπο και δεν θα προλάβουμε να σου δείξουμε τα αποτελέσματα , αλλά τι να κάνουμε μια άλλη φορά
 στο τέλος να σε πάω και στα γραφεία της ΧΑ , ναι μην εκπλήσσεσαι θα σε πάω και στα φασιστάκια εκεί δίπλα στη εφορία να δείς και να σε δούνε , να χαρούνε τα παιδιά , αλλά μην ξεχάσεις πηγαίνοντας εκεί να βάλεις και καμιά σβάστικα και την φωτό που έχεις κρυμμένη με την στολή της γκεστάπο .
Και επειδή μάλλον δεν θα μπορέσει να έρθει , εμείς την καλέσαμε πάντως, θα πάμε εμείς.

                       ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ  ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΥΠΟΔΕΧΤΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΤΗΣ ΑΞΙΖΕΙ .


Σχόλια

Ο χρήστης antifa είπε…
και βεβαια όπως λές ...ΟΠΩΣ ΤΗΣ ΑΞΙΖΕΙ
και με μπουκάλια μπύρες που είναι και το ποτό της χώρας της .

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

.....μέρα αναστάσιμη ....

.....Κάποια ξημερώματα σε μακρύ τραπέζι
θάρθουν να καθίσουνε μάνες και παιδιά
μέρα αναστάσιμη κι ο λαός θα παίζει
τα πολλά τραγούδια του για τη λευτεριάΤράπεζα πετάει στο δρόμο Οικογένεια στην Νίκαια

Πετάνε στο δρόμο και ξεκληρίζουν ολόκληρη οικογένεια ανέργων στη Νίκαια αφού πρώτα φρόντισαν να δέσουν χειροπόδαρα και να τους αρπάξουν τη πρώτη κατοικία.. Ολόκληρη οικογένεια κινδυνεύει να βρέθει στο δρόμο μέχρι τις 20 Σεπτέμβρη, αφού η eurobank έστειλε τελεσίγραφο να φύγουν μέχρι τη παραπάνω ημερομηνία.

Πρόκειται για διώροφη μονοκατοικία στη Νίκαια με τα δύο διαμερίσματα να ανήκουν ξεχωριστά στους δύο γιούς της οικογένειας, οι οποίοι βιώνουν τον εφιάλτη της ανεργίας τα τελευταία χρόνια και μάλιστα να είναι δηλωμένα σαν ΠΡΩΤΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ και το ισόγειο-κατάστημα (που δεν λειτουργεί πλέον) που ανήκει στον πατέρα της οικογένειας επίσης άνεργο που εδώ και ενάμιση χρόνο έχει σοβαρά προβλήματα υγείας έπειτα από καρδιακό επεισόδιο που πέρασε λόγω της περιπέτειας που περνάει.

Τα σπίτια έχουν ήδη βγει σε πλειστηριασμό τον οποίο η τράπεζα που τα διεκδικούσε ''πλειοδότησε'' και τα πήρε στη κατοχή της αντί πινακίου φακής.

Το τραγικό στην υπόθεση είναι ότι πέρα από το ξεκλήρισμα μιας ο…

16/8 ΚΟΜΜΕΝΟ ΑΡΤΑΣ - 17/8 ΚΟΚΚΙΝΙΑ

Στον απόηχο των θυμάτων του Αυγούστου, και είναι πολλά, αφιερωμένο στη μνήμη τους, ένα ποίημα του Γιάννη Ρίτσου, μελοποιημένο από το Θάνο Μικρούτσικο.
"ΤΟ ΧΡΕΟΣ"    ΚΟΚΚΙΝΙΑ  ΚΟΜΜΕΝΟ ΑΡΤΑΣ


«Κι ύστερα πάλι ομοβροντία τα χαράματα
διώχνοντας απ' τα κυπαρίσια τα σπουργίτια τα φορτηγά αυτοκίνητα γιομάτα αγωνιστές
περνώντας για τον τόπο της εκτέλεσης
κόβοντας με τις ρόδες τους στα δυο τον ήλιο.
Εμεινε πάλι πολλή σκόνη τ' απογεύματα
Η σκόνη που αφήνουν πίσω τους τα μαύρα φουστάνια
Των μανάδων
Καθώς περνάνε απ' του Αβέρωφ ή απ' του Χατζηκώστα
Ή από τα τμήματα των μεταγωγών
Οι μαύρες μανάδες με τα μαύρα φουστάνια
Με την καρδιά τους τυλιγμένη στο μαντίλι τους
Σαν ένα ξεροκόμματο ψωμί που δεν μπορεί να το μασήσει
Ούτε ο Θάνατος.» Η ιδέα της ανάρτηση; απο τον Χ. ΖΟΥΛΙΆΤΗ