Τετάρτη, 10 Οκτωβρίου 2012

Τα "καλά παιδιά" , η διαδηλώτρια και ο killer αρσενικός .Με πλήθος φωτογραφιών ως αδιάψευστους μάρτυρες, αποκαλύπτεται μια ακόμα όψη των σκληρών πρακτικών της ελληνικής αστυνομίας. Αφού συλλαμβάνουν διαδηλώτρια στην Λ. Αμαλίας, τη σέρνουν μαζί τους ως τη Μητροπόλεως, αποδοκιμάζονται από τον κόσμο και όταν φεύγουν μερικές πέτρες εναντίον τους χρησιμοποιούν τη συλληφθείσα ως ανθρώπινη ασπίδα. Και σήμερα, Τετάρτη πρωί, ο υπουργός Ν. Δένδιας ακόμα δεν γνωρίζει τίποτα.

Το πλήρες χρονικό έχει ως εξής (στο χάρτη, η διαδρομή των ΜΑΤ μαζί με τη συλληφθείσα διαδηλώτρια):
http://www.left.gr

Η διαδηλώτρια συλλαμβάνεται στην Αμαλίας, μετά το τραμ, απέναντι από τον Εθνικό Κήπο με τον τρόπο που βλέπετε στις φωτογραφίες, από άνδρα των ΜΑΤ που έχει στο κράνος κίτρινο τρίγωνο (σήμα διμοιρίας) και αριθμό 1236.  Προσέξτε το κεφαλοκλείδωμα του σιδερόφραχτου αστυνομικού στο λαιμό της κοπέλας.


Κοιτάξτε προσεκτικά τι γράφει το λουρί του ΜΑΤατζή: KILLER
Κατόπιν, την κατεβάζουν από την Ξενοφώντος, περνάνε κάθετα τη Φιλελλήνων κι εκεί είναι που οι ΜΑΤατζήδες τη χρησιμοποιούν ως ανθρώπινη ασπίδα, μερικά μέτρα πριν από τη Νίκης.Το περιστατικό, όπως το περιγράψαμε από χθες στο left.grΟ κόσμος που βρισκόταν κοντά τους εκείνη τη στιγμή τους αποδοκίμαζε επειδή είναι και μικρή σε ηλικία, έγινε φασαρία, ήρθαν νεαροί κι άρχισαν να πετάνε πέτρες στα ΜΑΤ. Εκείνη τη στιγμή, ο ΜΑΤατζής κάνει μεταβολή και τη βάζει μπροστά του...


Όταν τελειώνει εκεί η ιστορία, συνεχίζουν, στρίβουν τη Νίκης δεξιά, βγαίνουν Μητροπόλεως, κάτω από τη πλατεία Συντάγματος, ανεβαίνουν Βασιλέως Γεωργίου κι εκεί στο φράχτη με άλλους συλληφθέντες πάνε για την κλούβα.
χωρίς λόγια και σχολιασμούς , τα πράγματα όσον αφορά την καταστολή έχουν ξεφύγει νομίζω ότι δεν έχουμε να κάνουμε με Αστυνομία αλλά πραγματικά με τάγματα εφόδου των φασιστικών συμμοριών όπως και να λέγονται .

Δεν υπάρχουν σχόλια: