Δευτέρα 4 Απριλίου 2011

δεν τόλμησαν . θα μας βρίσκουν συνεχώς μπροστά τους


δεν ξέρω αλλά από την ώρα που φύγαμε απο το δημαρχείο της Νίκαιας αυτό το τραγούδι έχει σφηνωθεί στο μυαλό μου .




είχαμε ετοιμάσει την καλλίτερη υποδοχή αλλά δεν μας έκανε την "τιμή" ,

ολόκληρη κλούβα με μια διμοιρία ΜΑΤ φέραμε για την υποδοχή αλλά τίποτα .





γιατί τους λένε συμμορία ; τι έχουν κάνει ;

Σύνθημα που βγήκε μέσα από τη συγκέντρωση, την ώρα που όλοι οι "κοστουμάτοι" αποχωρούσαν, αφού η "γκράντε ντίβα" δεν ενεφανίσθη: Κρίμα τα κοστούμια, κρίμα οι γραβάτες, η Αννούλα έφυγε και πήγε για πιλάτες!!!

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

μπραβο ρε παιδιά μας κάνετε περήφανους

Νίκος Τ είπε...

Πατέρα θέλει περισσότερη οργάνωση , θέλει ενημέρωση πρέπει να ερχίσει ο κόσμος της Νίκαιας και του Ρέντη να σας μαθαίνει , εγώ μένω στον Ρέντη πάνω απο τις γραμμές σαν γνώρισα στις εκλογές , δεν σας ψήφισα αλλά σας παρακολουθώ .Βλέπω ότι μπορείται ότι τουλάχιστον δεν αποσυρθήκατε μετα τις εκλογές, ασχοληθήτε όμως περισσότερο με την Πόλη να σας μάθει ο Κόσμος .
Είναι καλές οι κινήσεις σαν και αυτή παρότι τους ψήφισα , εχω αγανακτήση , δεν έχουμε δουλειά δεν μπορούμε να κάνουμε σκέψεις για το αύριο δεν μπορούμε να προγραμματίσουμε τίποτα .
Η ελπίδα μας είναι να αλλάξουν τα πράγματα απο κάποιους που να μπορείς να ακουμπήσεις πάνω τους και να ξέρεις ότι μετά δεν θα σου λύπει το πορτοφόλι.
Και έχω την εκτίμηση ότι τέτοιος άνθρωπος είσαι . Εχω ακούσει καλά λόγια για σένα απο ανθρώπους που σε ξέρουν .
Μην μας κάνεις να αλλάξουμε γνώμη, προχωρήστε κάντε το μεγάλο βήμα μην φοβόσαστε να βγείτε στον κόσμο θα δικαιωθήτε .

Γιαννης. είπε...

δεν ήρθε κρίμα για να την ρωτάγατε , τελικά αν τα πλήρωσε τα 300.000 ευρό που τους είχε χρεώσει το ΣΔΟΕ για υποθεση φοροδιαφυγής .
Βέβαια είχε μεσολαβήσει ο Πανταγιάς , τον θυμάστε Κοκκινιώτες ; να της τα χαρίσουν .
Καλά έκανε και δεν ήρθε , αν και μάθαμε ότι μέχρι και την τελαυταία στιγμή ήταν να έρθει αλλά όταν τις είπαν ότι είχε κόσμο έξω απο το δημαρχείο και έιδαν και ποιοί ΄'ηταν την συμβούλεψαν να μην κατέβει , και καλά έκανε. Την επόμενη φορά να ρωτάει πρώτα που παει .

ένας παλιός Κοκκινιώτης είπε...

"Σ' ευχαριστώ πατρίδα Κοκκινιά που με έκαμες να στέκουμε ορθός μπρος στους καιρούς και να κοιτάζω κατάματα τους λαούς. Σ' ευχαριστώ που με έκαμες να μη ντρέπομαι. Σ' ευχαριστώ για το μεγάλο Εθνικό Δίδαγμα που μας έδωσες. Πως να αγαπάμε την Ελλάδα - να αγαπάμε υπερασπίζοντας τη λευτεριά και ανεξαρτησία της με τη θυσία μας... Χαίρομαι που σε βλέπω μέσα στο Εθνικό Πάνθεον δίπλα στο Κούγκι και στ' Αρκάδι. Δίπλα στα Καλάβρυτα και στο Δίστομο."

Νάνσυ Αλευρά είπε...

Κάλεσαν την υφυπουργό Εργασίας Αννα Νταλάρα στη Νίκαια προκειμένου να μιλήσει για το μεταναστευτικό, αλλά πού να εμφανιστεί όταν έμαθε πως της ετοίμαζαν… «θερμότατη» υποδοχή οι Κοκκινιώτες. Ακύρωσε την εμφάνισή της φοβούμενη τον γιαουρτοπόλεμο. Η κ. Νταλάρα είναι της… σαλάτας, βλέπετε, όπως και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, και αποφεύγει τα… γαλακτοκομικά και μάλιστα με πολλά λιπαρά

Πειραιώτικο Στέκι είπε...

Άλλο ένα βίντεο που υποδηλώνει ότι πλέον οι πολίτες δεν εμπιστεύονται τους πολιτικούς αυτού του τόπου.

Τη Δευτέρα 4/4/2011 είχε προγραμματιστεί ομιλία της Υφυπουργού Εργασίας κας Άννα Νταλάρα στο Δημαρχείο της Νίκαιας.

Ενήμεροι οι πολίτες για αυτή την επίσκεψη βρέθηκαν έξω από το Δημαρχείο όπου και περίμεναν για να καταγραφεί άλλη μια αποδοκιμασία πολιτικού.