Σάββατο 2 Απριλίου 2011

ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ





Σήμερα 2/4 ειναι η παγκοσμια μερα του αυτισμου, το κακο με τον αυτισμο ειναι οτι βρισκεται στην αφανεια , ειναι μια διαταραχη που κανει τους ασχετους με αυτην να αντιδρουν περιεργα οταν αντιμετωπιζουν ενα αυτιστικο , πολυ συχνα μας κραζουν γιατι ειμαστε τοσο χαλαροι με τα ," κακομαθημενα παιδια μας " , και ξερεις, το μονο που δεν χρειαζονται ειναι να τα κλεισουμε μεσα στο σπιτι , βοηθωντας ετσι να μεινει αυτισμος και στο μελλον στην αφανεια .

Γιατι θα με δεις στο σουπερμαρκετ μαζι με τον Παυλο ανυπομονο ,θα με δεις στο δρομο με το παιδι να πεταριζει , θα τον ακουσεις σε δημοσιο χωρο να φωναζει αναρμοστα οταν δεν μπορει να γινει κατι, ....και εγω, και καθε εγω-γονιος θα πρεπει να χειριστω την κατασταση που εσυ ισως δεν αντεχεις να βλεπεις.

Αν εχεις blog και θελεις να βοηθησεις, βαλε αυτο το βιντεακι και πες και δυο λογια , βοηθησε σε αυτο που εχουμε πραγματικα αναγκη,

......να μας κατανοησεις.
http://partyfor5.blogspot.com/

2 σχόλια:

Maria είπε...

χιλια ευχαριστω για την αναδημοσιευση ,ειναι πολυ σημαντικο για ολους εμας τους γονεις ...και οχι μονο των αυτιστικων

Κώστας Παπαδόπουλος είπε...

Αυτό που έιναι σημαντικό είναι να ενώσουμε τις δυνάμεις μας , σε ένα στόχο , να μάθει ο κόσμος τι είναι αναπηρία , τι έιναι αυτισμός , επιληψία , να σπάσουν τα στερεότυπα , τα ταμπού , έτσι μόνο θα μπορέσουμε να πάμε πιό πέρα για να βοηθήσουμε τα παιδιά μας . Να είσαι καλά .