Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

βλέποντας τα και απο μια άλλη μεριά



ένα βίντεο τραβηγμένο απο κάποιον που ήτανε απο την "απέναντι "μεριά και δείχνει κάποιες αλήθειες .
Πάντως ο πιτσιρικάς με το μπαγλαμαδάκι λέει όλη την αλήθεια .

4 σχόλια:

Νίκος είπε...

Αλήθειες το βίντεο λέει η μοναδική αλήθεια είναι ο δολοφονημένος οικοδόμος απο την κυβέρνηση παπαδρέου.Αυτή την αλήθεια δεν την καταγγέλει η παπαρήγα , δεν βγαίνει να πεί η κυβέρνηση δολοφόνησε , δεν ζητάνε την παράιτηση του υπουργού μόνο βλέπουνε μπροστά τους προβοκάτωρες και ασφαλίτες . Κώστα στα λέω ότι το κκε έχει ακόμα πολλές {βάρκιζες}να κάνει , εσύ δεν με πιστεύεις και τους έχεις για αγωνιστές , για ξαναδές τα εκεί είσουνα .

απο τον "πιτσιρικο" είπε...

“Θέλω κι εγώ να δώσω συγχαρητήρια στο ΚΚΕ για την άψογη στάση του ΠΑΜΕ στη χτεσινή διαδήλωση. Μετά το Mega, τον ΣΚΑΪ, το ΛΑΟΣ, την Χρυσή Αυγή, την Ντόρα Μπακογιάννη, την κυβέρνηση, τη Νέα Δημοκρατία, την ΕΔΑ, την ΕΡΕ και τα Everest, ήρθε και η δική μου σειρά να απονείμω τα εύσημα στο ΚΚΕ. Τελικά, ο μόνος που δεν έχει συγχαρεί ακόμα το ΚΚΕ για την στάση του στη χθεσινή διαδήλωση είναι η αμερικάνικη πρεσβεία.

Ανώνυμος είπε...

Το ΚΚΕ απέδειξε για άλλη μια φορά τον καθεστωτικό του ρόλο και έκανε ξεκάθαρη τη θέση του απέναντι στους εξεγερμένους, ως δύναμη καταστολής και εν δυνάμει αντεπαναστατικός στρατός. Τα αφεντικά του Περισσού με την συγκατάθεση και υποστήριξη παλουκοφόρων εθελοντών των ΚΚΕ-ΚΝΕ ανέλαβαν αποκλειστικά την φύλαξη της κοινοβουλευτικής δικτατορίας περικυκλώνοντας τη βουλή από νωρίς το πρωί. Τα σκυλιά των ΜΑΤ, σχεδόν άφαντα στην αρχή, έκαναν την εμφάνισή τους όταν είδαν πως η περίφημη περιφρούρηση των ΚΝΑΤ υποχωρούσε και δεν μπορούσε να συγκρατήσει το πλήθος και εκμεταλλεύτηκαν την ευκαιρία να διώξουν τον κόσμο από το Σύνταγμα ρίχνοντας ξύλο και τόνους χημικών. Έπειτα, εξασφαλίζοντας πρώτα την αποχώρηση των ΚΚΕδων, πραγματοποίησαν εκκένωση στην πλατεία Συντάγματος.
Αυτά έγιναν παπαδόπουλε άμα δεν τα είδες , γιατί πολλές φορές έχεις αληθωρίζεις και κάνεις ότι δεν βλέπεις

Ανώνυμος είπε...

Επεισόδια στις παρελάσεις για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου φοβάται η κυβέρνηση. Για να αντιμετωπιστούν τα επεισόδια, φέτος θα συμμετάσχει στην παρέλαση και το ΠΑΜΕ που έχει μεγάλη παράδοση τόσο στις παρελάσεις όσο και στην περιφρούρηση. Το ΠΑΜΕ δεν έχει πρόβλημα πια να συμμετάσχει στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου, αφού πρόσφατα το ΚΚΕ αποκατέστησε πολιτικά τον δικτάτορα Ιωάννη Μεταξά.