Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012

ΣΤΟΝ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ ΓΕΡΟΝΤΑ ....ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ

Τώρα μπορείτε να μας συλλάβετε.... Έγραφε η μικρή ταμπέλα που κρατούσε ο γέροντας και με τα δάκρυά του να τρέχουν συνεχώς διαμαρτυρόταν για όσα έντιμα χρόνια προσέφερε στην ΕΛΛΑΔΑ. 
Απο την σημερινή απεργιακή συγκέντρωση .
Σωματείο συνταξιούχων "η συσπείρωση" 
Υποκλίνομαι στον ΠΑΤΕΡΑ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ .


Την Κυριακή, 12 Φεβ. 2012, θα αναμετρηθεί ο λαός με τον φασισμό των διεθνών τραπεζιτών και των εγχώριων συμμάχων και υπηρετών τους. Κινήσεις και μέτωπα μας καλούν να πάρουμε μέρος στην μεγάλη αναμέτρηση. Θα κριθούν πολλά σε αυτή τη μάχη. Θα κριθεί το μέλλον μας και η επιβίωσή μας.
Είναι οι στιγμές ιστορικές και κρίσιμες και απαιτούν την παρουσία όλων μας. Χωρίς διαμάχες και διχασμούς.
Ενημερωθείτε για τις συγκεντρώσεις και τις προσυγκεντρώσεις. Ενημερώστε και ξεσηκώστε τους. Τηλεφωνείστε σε φίλους, συγγενείς, γνωστούς και συνεργάτες. Γίνετε οργανωτές. Κινητοποιήστε όσους περισσότερους μπορείτε.
Ολοι μπορούμε να κάνουμε κάτι για να κατεβούν όσο γίνεται περισσότεροι. Στείλτε email. Γυρίστε και χτυπείστε κουδούνια. Κι όσοι έχετε τηλεβόες γυρίστε στη γειτονιά σας κι ενημερώστε τους. Κι όσοι δεν έχετε τηλεβόα βάλτε τις φωνές.
ΒΑΛΤΕ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ.
Την Κυριακή όλοι στο Συνταγμα 
ΔΕΝ ΦΕΥΓΟΥΜΕ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ.

3 σχόλια:

Οικοδόμος είπε...

Αρκεί να το πιστέψουμε,
να το πιστέψουμε,
να το πιστέψουμε,

ΜΠΟΡΟΥΜΕΕΕ!!!

Να πάρουμε τη ρημάδα την τύχη μας, στα χέρια μας! Όπως χτες, σήμερα και αύριο και την Κυριακή, και όσο χρειαστεί, ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ!

ΜΠΟΡΟΥΜΕΕΕ!!!

Καλή δύναμη!

blackbedlam είπε...

Γεια σου σύντροφέ μου.
Καλή δύναμη σε όλους μας.
Εχουμε δύναμη ναι μπορούμε και θα τα καταφέρουμε.
Πάει στοιχημα;

Γιάννης Κ. είπε...

Ζούμε ιστορικές στιγμές Κώστα , δεν το έχουν καταλάβει όσοι κάθονται και περιμένουν απο τους άλλους να βγάλουν το , φίδι απο την τρύπα, αυτήν την φορά δεν θα τους το συγχωρήσουμε . ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΜΑΖΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ ΤΟΥΣ .