Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2011

2 Σκηνές απο το ίδιο έργο





Σκηνή 1η





Εκπαιδευτικοί της ΕΛΜΕ Πειραιά μετά απο απόφαση που πήραν επανασυνδέουν το ρεύμα σε οικογένεια στο Πέραμα που μένει χωρίς ρεύμα απο το Καλοκαίρι.
Δύο οικογένειες με παιδιά που φοιτούν σε σχολεία του Περάματος δεν έχουν ρεύμα απο το καλοκαίρι , οι Γονείς άνεργοι και τα προβλήματα πολλά , τα παιδιά μαθητές βιώνουν καταστάσεις δύσκολες οι εκπαιδευτικοί πέρνουν πρωτοβουλίες , μαζεύουν χρήματα , τρόφιμα και επανασυνδέουν το ρεύμα . Παραδιδουν δηλαδή μαθήματα ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ & ΑΓΩΝΑ .
δείτε εδώ deltioake.blogspot.com
Σκηνή 2η
Οι φωτό είναι απο το : kafeneio.
<<..H Πρέσβυς Καλής Θελήσεως της UNESCO, κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, γνωρίζοντας την αγάπη και τη φροντίδα που προσφέρει στο ποίμνιό του ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νικαίας, Αλέξιος, θέλησε να βρεθεί για άλλη μια φορά στο πλευρό του.
..>>

δείτε εδώ μια καλή τοποθέτηση για το θέμα


Χωρίς άλλα λόγια απο έμένα ........ο καθείς και το έργο του !!
Εντυπωση μου έκανε οι σακούλες στην 2η φωτό που είναι άσπρες μπλέ στο χρώμα της σημαίας μας !! πως λέμε "Πατρίς , Θρησκεία, Οικογένεια"
Ο Καρατζαφέρης λύπει για να συμπληρωθεί το καρέ

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

έτσι είναι η σωστή σειρά , πρώτα θα σε "θάψω" και μετά θα έρθω να σε αναστήσω !! ο Λαός το λέει αλλοιώς ' να σε κάψω Γιαννη να σε αλείψω λάδι" τι τα ψάχνεις ; πατείς με πατώσε στην αίθουσα, και αυτοί που δεν είχαν και αυτοί που είχαν . Ελλάδα 2011 και βάλε !

Γιώργος Βασιλειάδης είπε...

Γκλάμουρ,επώνυμη,φανταχτερή και με δημοσιότητα"φιλανθρωπία".....
Ας την προσλάβουμε ως εξιλέωση ανίερων και απόκρυφων πράξεων εύκολου πλουτισμού!!

Ανώνυμος είπε...

Εχουν βάλει την Πόλη μας στο στόχαστρο τους όλα τα λαμόγια . Θα παρελάσουν όλοι τους με την σειρά για να μας δείξουν ότι πλέον θα πρεπει να μάθουμε ότι μας ελέγχουν . Κούνια που σας κούναγε , κρυφά θα ερχόσαστε και με φρουρά .