Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2011

"Θα γυρίσουμε μόνο αν νικήσουμε!"


Εκδήλωση ενημέρωσης και αλληλεγγύης

"Θα γυρίσουμε μόνο αν νικήσουμε!"

Θα μιλήσουν απεργοί από την Ελληνική Χαλυβουργία

Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου, στις 6.00μμ

Χώρος πολιτισμού @Ρουφ

Κωνσταντινουπόλεως 10 και Ανδρονίκου 18

δίκτυο εργαζομένων και ανέργων ΔΙΚΑΙΩΜΑ

dikaioma.gr

3 σχόλια:

Κώστας Παπαδόπουλος είπε...

Για τη συλλογή τροφίμων για τους απεργούς την Τετάρτη στο Ρουφ, έχει ακουστεί ότι οι απεργοί ζητάνε παιδικές τροφές, παιδικό ρουχισμό, σχολικά είδη και γενικά είδη για παιδιά...Οπότε ας το έχουμε υπ΄όψιν μας αυτό, όσοι έχουν σκοπό να φέρουν κατι..

Κώστας Παπαδόπουλος είπε...

Την Τετάρτη, στις 7:00μμ, στον Ανοιχτό Κοινωνικό Χώρο «Σβούρα» θα γίνει η Γενική Συνέλευση της Κίνησης Πολιτών «κόντρα στο ρεύμα».
Θέματα:
-Απολογισμός του συντονιστικού για την περίοδο από την προηγούμενη συνέλευση μέχρι και σήμερα
-Ενημέρωση για την παρουσία και τις μέχρι τώρα κινήσεις μας
-Σχεδιασμός για τα επόμενα βήματα
Με την ευκαιρία της συνέλευσης, θα μαζέψουμε τρόφιμα (μακαρόνια, ρύζι, όσπρια, ζάχαρη καφέ και οτιδήποτε άλλο διατηρείται) για τους εργαζόμενους της Χαλυβουργικής. Ας φέρει ο καθένας ότι μπορεί, ακόμα και να ενημερώσει κι άλλους που θέλουν να συνεισφέρουν

Κώστας Παπαδόπουλος είπε...

Η Κίνηση Πολιτών Νίκαιας-Ρέντη "κόντρα στο ρεύμα" θα επισκεφτεί την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου, τους απεργούς της Ελληνικής Χαλυβουργίας, για να δηλώσει την συμπαράσταση της στον δίκαιο και σκληρό αγώνα τους. Έχουν ήδη συγκεντρωθεί τρόφιμα για τους απεργούς και τις οικογένειες τους που θα παραδωθούν την Κυριακή.

Η αντιπροσωπεία θα ξεκινήσει στις 10:00πμ από τον Ανοιχτό Κοινωνικό Χώρο "Σβούρα" (Π.Τσαλδάρη κ' Καισαρείας). Η πρόσκληση είναι ανοιχτή και μπορούν να έρθουν μαζί όσοι επιθυμούν ή να μας φερουν τρόφιμα να τα παραδώσουμε.