Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2011

Με ευχές δεν κάνουμε τίποτα .

ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ




ΚΑΙ ΜΗ ΞΕΧΝΑΜΕ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΕΡΓΟΙ ΑΝΕΡΓΟΙ ΑΣΤΕΓΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΚΡΥΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΠΕΙΝΑΝΕ ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ !!
ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΕΥΧΕΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΝΑΤΡΟΠΗ .

Πάντως Εγώ θα σας πώ τα καλάντα στα ποντιακά μια και τα βρήκα !

3 σχόλια:

Κώστας Παπαδόπουλος είπε...

και μην ξεχνίμαστε σήμερα και αυριο και όλες τις μέρες μια βόλτα απο τους απεργούς στην χαλυβουργική σημαίνει γι αυτούς πολλά

Ανώνυμος είπε...

Οι πληροφορίες σας με τους αριθμούς είναι ... ΛΑΘΟΣ ! Σίγουρα δεν πήγαν από μόνοι τους, ΤΟΥΣ ΕΔΙΩΞΑΝ, και ΟΧΙ μόνο ... 4.100 έλληνες για δουλεία στην Γερμανία ! Διότι εμέις μόνο μετρήσαμαι και είδαμαι 9.600 σκλάβους ! Οι ΕΚΔΙΩΓΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ από την ΕΛΛΑΔΑ, προς την Γερμανία, ΕΧΟΥΝ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ/ΑΝΕΡΧΟΝΤΑΙ εδώ και σχεδόν 15 μήνες πάνω από 85.000 (οκτώ,πέντε,μηδέν,μηδέν,μηδέν) !! Για Βέγλιο, Ολλάνδία, Γαλλία και Αυστρία ανέρχονται οι ΕΚΔΙΩΓΜΕΝΟΙ από ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΛΗΝΕΣ συνολικά περίπου σε ... 100.000 (εκατό) !! Από το 2012, θα έχουμαι ΑΛΛΕΣ "ΤΑΡΙΦΕΣ" !! Σημειωτέον είναι ότι είναι, νέες και παραγωγικές ηλικείες, ανήπανδροι κ. οικογένειες !! Το αποτέλεσμα με τα σημερινά παγκόσμια δεδομένα, με μαθηματική ακρίβεια ΕΙΝΑΙ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΣΒΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ-ΟΝΤΟΤΗΤΑ ! Συντελείται μια "ΝΕΑΣ ΜΟΡΦΗΣ" ΑΝΑΙΜΑΚΤΗΣ ΓΕΝΝΟΚΤΟΝΙΑΣ των ΕΛΛΗΝΩΝ, και ΕΝΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΦΟΝΟΣ/ΔΟΛΟΦΟΝΕΙΑ της ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ κ. ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ με ΚΕΝΤΡΟ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΟ !!
".... σα χέλια γλοιώδικα έχουν πουληθεί,
τους έχω σιχαθεί !!!"

ΕΥΡΥΤΑΝΑΣ ΙΧΝΗΛΑΤΗΣ είπε...

Φίλε Πατέρα,

Θα είμαστε πάντα δίπλα σε όσους υποφέρουν, σε όσους αγωνίζονται!

Ενόψει των αργιών και της έλευσης του 2012, εύχομαι κατ' αρχάς υγεία, να 'μαστε όλοι γεροί σαν το Βελούχι-το βουνό του Άρη! Και κατά δεύτερον, ατσάλινες αντοχές σαν τις αρχέγονες δυνάμεις της ευρυτανικής φύσης. Είναι οι προϋποθέσεις για να είμαστε χαλύβδινοι για τη "ρεβάνς" και ο νοών νοείτω!

Από κει και πέρα εύχομαι, για αυτές τις μέρες της ανάπαυλας, να υπάρξουν για εσένα και την οικογένεια και εκείνες οι καθημερινές πολύτιμες μικροχαρές που μας είναι απαραίτητες και μας ανατροφοδοτούν σε αυτούς τους χαλεπούς καιρούς...