Πέμπτη, 6 Ιανουαρίου 2011

9 Ιανουαρίου 3.00μ.μ. - Πανελλαδική κινητοποίηση στα διόδια


http://kontrastoreyma.blogspot.com/

Η Κίνηση Πολιτών Νίκαιας – Ρέντη ¨κόντρα στο ρεύμα¨, ανταποκρινόμενη στο κάλεσμα του ¨πανελλαδικού συντονιστικού των επιτροπών αγώνα κατά των διοδίων¨, συμμετέχει στην πανελλαδική κινητοποίηση της 9ης Ιανουαρίου, ημέρα που οι πολίτες θα ανοίξουν τα διόδια από την Καλαμάτα μέχρι την Θεσσαλονίκη.
Δείτε www.diodiastop.blogspot.com & www.akribeia-stop.gr για περισσότερες πληροφορίες.

Η νέα χρονιά ξεκίνησε δυστυχώς με την επίθεση στο εισόδημα μας να συνεχίζεται το ίδιο άγρια όπως και την προηγούμενη. Αυξήσεις σε Φ.Π.Α. , εισιτήρια ΜΜΜ, διόδια, ταξί από την πρώτη μέρα, ενώ έρχονται και νέα μέτρα.
Μόνος δρόμος να αντισταθούμε. Όχι ο καθένας μόνος του, όλοι μαζί, να συντονίσουμε τα βήματα μας για να τους σταματήσουμε όσο είναι καιρός.

Το ραντεβού μας την Κυριακή 9 Ιανουαρίου στις 2.15μ.μ. στην πλ. Αγ. Νικολάου της Νίκαιας για να πάμε στις 3μ.μ. στα διόδια Ελευσίνας ( είσοδος Αττικής Οδού ) μαζί με άλλες κινήσεις και επιτροπές αγωνιζόμενων πολιτών. Για πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων ( είτε σε περίπτωση που ενοικιαστεί πούλμαν για να πάμε όλοι μαζί , είτε στα δικά μας μέρα μεταφοράς) στα τηλέφωνα 6981878718 ( Κατερίνα ) 6944299953 ( Κώστας )

Δεν υπάρχουν σχόλια: