Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011

ΠΝΙΓΙΚΑΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΣΑΣ ΘΑ ΘΕΛΑΤΕ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΜΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ;




Δελτίο Τύπου για κατάληψη.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ

Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. ΠΕΙΡΑΙΑ

ΑΝΔΡΙΤΣΑΙΝΗΣ 10 & ΚΑΣΤΑΝΙΤΣΗΣ

ΚΑΜΙΝΙΑ ΠΕΙΡΑΙΑΣ

ΤΗΛ. ΠΛΗΡΟΦ. 6946660623, 6973543900

ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ!!!
Τα Εργαστήρια Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης & Κατάρτισης Πειραιά είναι δημόσια σχολεία ειδικής αγωγής στο πλαίσιο της Δευτεροβάθμιας.
Το ΕΕΕΕΚ Πειραιά με εγγεγραμμένα 150 παιδιά (14-25 ετών) εκπαιδεύει άτομα με ειδικές ανάγκες στα πέντε του εργαστήρια (υδραυλικό, ξυλουργικό, ανθοκομία, ραπτική και κεραμικό).
ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΩΝ Α.ΜΕ.Α.!!!
Το σχολείο μας εξυπηρετεί ΕΠΤΑ ΔΗΜΟΥΣ!!!! (ΝΙΚΑΙΑ, ΠΕΡΑΜΑ, ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ, ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ, ΠΕΙΡΑΙΑ, ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ, ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΚΑΙ ΑΓ.Ι. ΡΕΝΤΗ!!!!!)

Την περασμένη χρονιά φοίτησαν 50 νέοι μαθητές και για την επόμενη βρίσκονται σε αναμονή τουλάχιστον 30!!!!

ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΡΜΟΔΙΟ!!!!

1. Θα εξυπηρετούσε, στην τυπική εκπαίδευση, εντός Αττικής – ΕΝΑ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΠΤΑ ΔΗΜΟΥΣ;

2. Θα πίστευε κανείς στην τυπική εκπαίδευση, ότι τελειώνοντας το παιδί του το Δημοτικό, δε θα υπάρχει Γυμνάσιο να εγγραφεί και να φοιτήσει;

3. Γιατί λοιπόν να μη γίνει ΚΑΤΑΛΗΨΗ ως απάντηση στην ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ;
χρόνια τώρα, βλέπουμε την προχειρότητα, την αδιαφορία αναφορικά με την εκπαίδευση των παιδιών μας στην Ειδική Αγωγή – Εκπαίδευση και επιπλέον, ζήσαμε το περασμένο καλοκαίρι την κοροϊδία των υπευθύνων. Γι` αυτό και αποφασίσαμε να λάβουμε δραστικά μέτρα διότι περιμένουμε τα χειρότερα!
Περιμένουμε ότι θα συνεχιστεί το «τσουβάλιασμα» όλων των περιπτώσεων στα Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. με τη γνωστή δικαιολογία «ελλείψει άλλου πλαισίου»
Περιμένουμε «ΠΡΟΤΡΟΠΕΣ ΓΙΑ ΑΠΟΛΥΣΗ ΜΑΘΗΤΩΝ ΠΡΙΝ ΤΗΝ 8ετία που ορίζει ο νόμος με ΕΓΚΥΚΛΙΟΥΣ Ή ΧΩΡΙΣ, ΚΑΙ ΣΥΡΣΙΜΟ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΡΟΣ ΑΥΤΕΣ, αναγκασμένοι να ακολουθήσουν εντολές ΑΝΩΘΕΝ.
Θα χρησιμοποιηθεί κατ` επανάληψη η φράση «δεν έχει τίποτε να πάρει από το σχολείο πια». Περιμένουμε να ιδρυματοποιηθούν τα σχολειά, να γεμίσουν τα σπίτια από ψυχές που κανένας δε θα μπει στον κόπο να τους εξηγήσει γιατί τα γεμίζαμε με ψευτιές τόσα χρόνια - περί ίσων δικαιωμάτων και ευκαιριών.
ΕΠΕΙΔΗ, ΛΟΙΠΟΝ, ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΧΛΕΥΑΖΟΥΝ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΧΩΡΟ ΠΟΛΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΨΥΧΩΝ.
ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟ ΙΔΡΥΘΕΝ Ε.Ε.Ε.Ε.Κ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΕ ΑΛΛΟ ΔΗΜΟ ΕΚΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΘΩΣ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΞΕΠΕΡΝΟΥΝ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ. ΤΟ ΦΕΥΓΑ ΕΣΥ – ΕΛΑ ΕΣΥ δε φτιάχνει εκπαίδευση ποτέ, αλλά δίνει ωραιότατες λύσεις σε ανευθυνουπεύθυνους.

ΜΕΤΑ ΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΜΑΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Η ΟΜΟΦΩΝΗ ΨΗΦΟΣ ΕΔΕΙΞΕ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΚΑΤΑΛΗΨΗΣ. ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΝΟ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΕΚΕΙΝΑ ΠΟΥ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΝΤΑΙ ΨΑΧΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΤΙΠΟΤΕ.

ΟΛΟΙ ΧΑΜΕΝΟΙ Ή ΟΛΟΙ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΙ.

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΑΝΤΕΞΟΥΜΕ ΞΕΡΕΤΕ………………….

ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ

ΤΟ Δ.Σ.





Δεν υπάρχουν σχόλια: