Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

Η ΟΡΓΗ & Ο ΘΥΜΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ


Οσοι βρεθήκαμε εχθές στην Αθήνα και ζήσαμε απο κοντά τις θηριωδίες των 'οργάνων της τάξης " δεν μπορούμε παρά να είμαστε φορτισμένοι και θυμωμένοι .
Πιστεύω ότι το πρώτο πράγμα που θέλει κανείς όταν ζεί απο κοντά όλην αυτήν την τρομοκρατία είναι να μπορεί να απαντήσει ... να τους σπάσει στο ξύλο να είχε κανείς την δύναμη να ορμήξει και να τους κάνει ότι μας κάνουν ...........
Τώρα που τα γράφω αυτά Πέμπτη βράδυ λίγο πρίν αλλάξει η μέρα η πλατεία είναι γεμάτη.. χιλιάδες κόσμου απο νωρίς το απόγευμα μαζευτηκαν πάλι για να δώσουμε την απάντηση μας ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ - ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ .
Το κλίμα ήταν φορτισμένο καθένας είχε να πεί κάτι για τα χθεσινά, η οργή απέναντι στα "όργανα της τάξης " απίστευτη και σε αυτό συνέβαλε και η τοποθέτηση του Παπουτσή σήμερα στη βουλή ..- η Κερατέα ήταν η προπόνησ για όσα έγινα εχθές ...είπε ο πρώην πρόεδρος της ΕΦΕΕ --άσχετο αλλά αυτή γενιά του πολυτεχνίου πρέπει να είναι η γενιά που έχει κάνει το μεγαλύτερο ξεπούλημα απο όλες τις άλλες , αυτοί τα έχουν ξεπουλήσει όλα τις ιδέες τους , τα όνειρα τους το πετσί τους , την τσίπα τους , και το ίδιο τους το τομάρι ακόμα - για μερικά απο αυτά που ξεπούλησαν δεν ξέρω αν τα είχαν , αν ήταν δικά τους δηλαδή η τους τα είχαμε φορτώσει εμείς , αλλά τέλος πάντων ... τέλος η παρένθεση .
Είναι όμως έτσι ο θυμός μας η οργή μας πρεπεί να στρέφεται μόνο κατά των<< κακών οργάνων της τάξης>> ;
Γιατί αν είναι έτσι τι κάνουμε αν αύριο βγεί καποιος άλλος πιό καλός υπουργός και τους μαζέψει όλους τους κακούς και η αστυνομία πιά είναι μόνο για να γράφει αυτούς που βγάζουν τα μπάζα έξω .. θα άλλάξει τίποτα απο την όλη κατάσταση .
Πρέπει να δούμε πιο ψύχραιμα την κατάσταση πιστεύω ότι μας οδηγούν σε μέρη που τα ξέρουν καλά αυτοί ...σε κατασκευασμένους μονόδρομους απο τους ίδιους δοκιμασμένους και πετυχημένους .
Μην υπερτιμούμε τους διάφορους Παπουτσήδες όσο και να το παίζουν καλά το παιχνίδι πιόνια είναι το παιχνίδι το έχουν γράψει και σκηνοθετήσει άλλοι , αυτοί το εκτελούν . Τα χημικά εχθές πάνω μας τα έριξαν η ΕΕ η τρόικα το ΔΝΤ οι Γερμανοί και οι Αμερικάνοι τραπεζίτες οι τοκογλύφοι. Τους εκατονταδες τραυματίες τους χτυπησαν , τα κοράκια οι τοκογλύφοι που ήθελαν να περάσει το νέο ξεπούλημα της Χώρας πάση θυσία .

Δεν δίνω κανένα άλλοθι στα "όργανα" αυτοί εκτελούν αύριο μπορεί η εντολή να είναι να πάνε να παίξουν με τις κούκλες τους ... θα πάνε .. εκτελούν το ίδιο και άμα τους πούν λιανίστε τους θα το κάνουν, πιστα εκπαιδευμένα "σκυλιά " εκτελούν χωρίς να σκέφτονται πιόν έχουν απέναντι τους , και το κάνουν καλά και φτηνά . Αξιοι .
Βέβαια η χθεσινή βιαιότητα ξπέρασε κάθε προηγούμενο χρόνια τώρα και ιδίως απο τον δεκέμβρη του 08 έχουμε "λουστεί" κάθε είδους χημικό που κυκλοφορεί , αλλά το χθεσινό ήταν κάτι άλλο. Δείτε εδώ στον "εξάντα "
Όπου εγκαθίστατε το ΔΝΤ γίνονται τα ίδια , ο στόχος τους είναι η τρομοκράτηση του Λαού ξεπουλιούνται τα πάντα και πρέπει να επικρατήσει ο φόβος και ο τρόμος πρέπει να περάσει στον Λαό ο τρόμος , ότι δεν υπολογίζουν τίποτα όυτε συνταγματικά δικαιώματα ούτε Ανθρώπινα δικαιώματα , άλλωστε πιό σύνταγμα το σύνταγμα και ο νόμος είναι Αυτοί τα Αφεντικά δηλαδή που κάνουν κουμάντο.
Διαβάζω απο το ρπωί και ακούω διάφορα ..να πάρουμε μπογιά να τους πετάμε !! να μην βλέπουν .. άλλοι ψάχνουν για μάσκες καλλίτερες απο των μπάτσων , άλλοι για σφεντόνες και διάφορα .........Μήπως να αρχίσουμε να το βλέπουμε και να οργανωθούμε και λίγο αλλοιώς .


Η απάντηση μας πρέπει να είναι πιό οργανωμένη και πιό πολιτική συγκεκριμένη με ταξικά χαρακτηριστικά και προσανατολισμένη στην ταξική ανατροπή του καπιταλιστικού συστήματος
Μήπως όμως πρέπει να ψαχτούμε ποιοί θα είναι αυτοί που θα τα πούν και θα τα κάνουν αυτά ..
Μήπως πρέπει να αρχίσουμε να ψαχνόμαστε ταυτόχρονα με τους αγώνες μας για το τι κανουμε !!
Ακούστε τους απο το πρωί όλα τα ραδιόφωνα τους και οι τηλεοπτικοι τους σταθμοί έιναι μαζί μας , μαζί με τους χημιόπληκτους δηλαδή και μας συμπονούν , ο Χατζη....ρας κλαίει και οδύρεται για το παρακράτος που κάνει κουμάντο στην αστυνομία , ο Τράγκας κατακόκκινος ( όχι απο την οργή , αλλά απο αυτά που σαβούρωσε ) κατακεραυνώνει τον αρχηγό της αστυνομίας !!
Τι έγινε ;
Γιατί δεν μου αρέσουν καθόλου όλα αυτά ;
Τι ετοιμάζουν ;


4 σχόλια:

μπατσοι γουρουνια είπε...

δεν ξέρω αν είσαι και εσύ τις αποψις ότι οι μπάτσοι είναι παιδιά του λαού όπως λέει η παπαρήγα γιατί θα τρελαθούμε .Οι μπάτσοι εχθές έδειξαν υπέρμετρο ζήλο η παροιμία - είπαν της γριάς να χέσει- είναι ταμαμ για τα χθεσινά . Γουρούνια είναι και αυτοί και τα αφεντικά τους .Εχεις δίκιο όμως ότι πρέπει να αλλάξουμε πρώτα τα αφεντικά εμείς μέσα είμαστε .

Ανώνυμος είπε...

NO MERSY.

Ανώνυμος είπε...

Τούς έχω κακά νέα. ΔΕΝ ΦΕΥΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ.ΚΑΙ ΧΤΕΣ ΗΡΘΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΙ ΣΑΝ ΕΜΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

ο "στόχος" μας είναι πέρα απο τα ΜΑΤ είναι οι πολιτικές τους και αυτοι που τις υπηρετούν .