Σάββατο 11 Ιουνίου 2011

ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ !




ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Ο ΛΑΟΣ

Η παράνομη κυβέρνηση Παπανδρέου-ΔΝΤ-ΕΚΤ, επωφελούμενη από την απουσία δελτίων ειδήσεων σήμερα και αύριο, κατέθεσε αιφνιδιαστικά στη βουλή το νέο μνημόνιο (μεσοπρόθεσμο) .

Όλοι στο Σύνταγμα, όλοι στους δρόμους και τις πλατείες! Αυτή η κυβέρνηση, με την φανερή ή κρυφή συναίνεση των προθύμων ΛΑΟΣ, ΝΔ, κ.ά., με τις ευλογίες των τραπεζιτών, του ΣΕΒ, των διεθνών και ντόπιων τοκογλύφων, περιφρονεί το λαό, καταπατά το Σύνταγμα, σαρώνει εκ θεμελίων το κοινωνικό κράτος.

Είναι παράνομοι και επικίνδυνοι για το λαό και τη χώρα. Ώρα να τελειώνουμε μαζί τους.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ 2012-2015

ΟΛΟΚΛΗΡΟ (pdf)

Όλο το Μεσοπρόθεσμο

ΣΕ ΜΕΡΗ (pdf)

1. Αιτιολογική έκθεση στο σχέδιο νόμου (σ. 1-125)

2. Σχέδιο Νόμου (σ. 126-143) Ανάγνωση του υπολοίπου άρθρου

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ο αγώνας για να φύγουν, να φύγουν όλοι όσοι μας έφτασαν έως εδώ, να τιμωρηθούν όλοι όσοι έχουν ευθύνες, να απαλλαχτούμε από τη νέα χούντα και τη νέα οικονομική κατοχή, να αποκτήσουμε πολιτική και οικονομική ανεξαρτησία, να ανακουφιστούν οι εργαζόμενοι, να ανοίξει ένα μέλλον για τους νέους, να ορίσουμε μια νέα θέση της χώρας στο σύγχρονο κόσμο.
Όλα αυτά αποτελούν το περιεχόμενο ενός μεγάλου παλλαϊκού κινήματος. Ελάχιστη προϋπόθεση για να πραγματοποιηθούν είναι να φύγουν κάτω από την πίεση του λαού. Μόνο ο λαός μπορεί να δώσει θετική απάντηση στο ερώτημα «μετά τι;».
Ο υπαρκτός πολιτικός κόσμος έχει χρεοκοπήσει. Ένας νέος μπορεί να ανατείλει. Ο λαός έχει το λόγο…