Τρίτη 5 Ιουλίου 2011

Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΤΟ ΟΠΛΟ ΤΩΝ ΛΑΩΝ




Βίντεο από τα χθεσινά γεγονότα και δηλώσεις ακτιβιστών στο Λιμεναρχείο και στο Τζουλιάνο στο Πέραμα http://www.youtube.com/watch?v=oPSwPHZ0IN0
Το Πέραμα χθες έζησε μέρες Γάζας. Ακτιβιστές να ψηφίζουν και να καταλαμβάνουν το Λιμεναρχείο Περάματος και ακτιβιστές που μετέχουν στην αποστολή έχουν ήδη καταλάβει τις θέσεις τους στα καταστρώματα των σκαφών της αποστολής και ανέλαβαν οι ίδιοι τα πηδάλια ήταν έτοιμοι να συγκρουστούν με το λιμενικό που εδώ και πολλές μέρες τους εμποδίζει να σαλπάρουν με τα καράβια της ανθρωπιστικής βοήθειας προς την αποκλεισμένη από το κράτος των φασιστών του Ισραήλ, Λωρδία της Γάζας.
Το Πέραμα χθες είχε νότες αξιοπρέπειας, ανθρωπιάς, αλληλεγγυής, αποφασιστικότητας. Έβλεπες γύρω σου απλούς ανθρώπους αλλά με ανάστημα και θάρρος που τον ουρανό αγγίζει. Σε γεμίζουν ελπίδα γιατί μόνο οι ίδιοι έχουν ακούσει τους χτύπους της, και μόνο αυτοί γνωρίζουν που χτυπάει η καρδιάς της, στη Γάζα, την αποκλεισμένη. Εκεί θέλουν να πάνε σήμερα Τετάτρη 6/7/2011 ας είμαστε κοντά τους 09:00 στο Λιμεναρχείο Περάματος.



http://www.freepalestinemovement.org
http://www.shiptogaza.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: